ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πανεπιστήμιο Πατρών: Οριστική η συγχώνευση των σχολών της Ηλείας

tei pyrgos
Την σύμφωνη γνώμη της εξέφρασε η Σύγκλητος του Πανεπιστημίου Πατρών με το σχέδιο του Προεδρικού Διατάγματος του Υπουργείου Παιδείας,  για τις σχολές της Ηλείας, κατά την διάρκεια της  συνεδρίασης χθες Πέμπτη 29 Ιουλίου.

Η έγκρισή του πέρασε κατά πλειοψηφία και με βάση τα όσα προβλέπει το Σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος, το Τμήμα Μουσειολογίας με έδρα τον Πύργο, συγχωνεύεται με το Τμήμα Ιστορίας – Αρχαιολογίας της Σχολής Ανθρωπιστικών Σπουδών, με έδρα την Πάτρα.

Επίσης τα Τμήματα Γεωπονίας με έδρα την Αμαλιάδα, Επιστήμης Φυτικής Παραγωγής με έδρα το Μεσολόγγι και Επιστήμης Βιοσυστημάτων και Γεωργικής Μηχανικής του Πανεπιστημίου Πατρών συγχωνεύονται σε Τμήμα Γεωπονίας που ιδρύεται με έδρα το Μεσολόγγι.

Παράλληλα προβλέπει ότι τα μέλη Δ.Ε.Π. του Τμήματος Γεωπονίας με έδρα την Αμαλιάδα του Τμήματος Επιστήμης Φυτικής Παραγωγής και του Τμήματος Επιστήμης Βιοσυστημάτων και Γεωργικής Μηχανικής με έδρα το Μεσολόγγι, πηγαίνουν στο Τμήμα Γεωπονίας με έδρα το Μεσολόγγι, καθώς και ότι τα μέλη Δ.Ε.Π. του Τμήματος Μουσειολογίας, εντάσσονται στο Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας της Σχολής Ανθρωπιστικών Σπουδών.

You may also like

Comments are closed.