Πανεπιστήμιο Πατρών: Reunion 34 χρόνια μετά από φοιτητές του τμήματος Αγροτικής Οικονομίας!

Facebook
Twitter

 

Επανασύνδεση μετά από… 34 ολόκληρα χρόνια! Ο3 λόγος για το reunion φοιτητών του Πανεπιστημίου Πατρών που αποφοίτησαν από το τμήμα Οικονομικών Επιστημών με κατεύθυνση την Αγροτική Οικονομία και την Περιφερειακή Ανάπτυξη, στο οποίο ήταν οι πρώτοι φοιτητές όταν άρχισε τη λειτουργία του, το 1985. Οι αποφοιτήσαντες του 1989 έδωσαν ραντεβού και συναντήθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα στο Αγρίνιο, όπου εδρεύει η σχολή τους.

Πάνω από 50 συμφοιτητές ταξίδεψαν από κάθε γωνιά της Ελλάδας, από Κομοτηνή, Κω, Ηράκλειο, Κέρκυρα, Καστοριά, Ιωάννινα, Σιάτιστα, Φιλιππιάδα, Πύργο, Γαργαλιάνους, Θεσσαλονίκη, Καρδίτσα, Λάρισα, Λειβαδιά, Αθήνα, φυσικά και από Πάτρα.

Το πιο εντυπωσιακό και συνάμα συγκινητικό ήταν ότι την όλη οργάνωση της συνάντησης μετά από χρόνια, την ανέλαβε ένας καθηγητής. Ο Χαρ. Κασίμης, ο οποίος μαζί με τον βοηθό του εκείνα τα χρόνια, Γρηγόρη Λιακόπουλο, φρόντισαν να εντοπίσουν τους φοιτητές εκείνης της περιόδου, να επικοινωνήσουν μαζί τους και να προγραμματίσουν το πολυπόθητο reunion το οποίο μάλιστα, διήρκησε για τρεις ολόκληρες ημέρες!

Με τους πάλαι ποτέ συμφοιτητές να θυμούνται, να διηγούνται και να ξαναζούν μνήμες του παρελθόντος, της φοιτητικής τους ζωής. Το Τμήμα δεν υφίσταται πλέον, έχει καταργηθεί, και μόνο ένα μέρος του έχει μεταφερθεί στην Πάτρα ως Τμήμα Οικονομικών Επιστημών. «Εμείς όμως δεν έχουμε… καταργηθεί, υπάρχουμε, είμαστε εδώ και η περιοχή θα αποτελεί για εμάς τμήμα της πραγματικής μας ζωής», δήλωσαν οι παλιοί συμφοιτητές.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top