ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Πανεπιστήμιο Πατρών: Το ωράριο του εστιατορίου της Φοιτητικής Εστίας

panepisthmio tis patras
Στη Φοιτητική Εστία Πατρών ξεκίνησε εκτεταμένο ωράριο λειτουργίας εστιατορίου με αυστηρή τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου, αναφέρει η ανακοίνωση του Πανεπιστημίου.

Από τη Δευτέρα 25/10/2021, ετέθη σε λειτουργία το εκτεταμένο ωράριο λειτουργίας του εστιατορίου της ΦΕΠ που διαμορφώνεται ως εξής:

Πρωινό: από ώρα 7.30 μέχρι ώρα 9.30
Γεύμα: από ώρα 12.00 μέχρι ώρα 16.30
Δείπνο: από ώρα 19.00 μέχρι ώρα 21.15

Η σίτιση εντός του εστιατορίου θα γίνεται αποκλειστικά και μόνο για άτομα πλήρως εμβολιασμένα ή νοσήσαντα, με την επίδειξη σχετικού πιστοποιητικού και τον έλεγχό του.

Επίσης θα τηρούνται με ακρίβεια όλα τα προβλεπόμενα μέτρα (αποστάσεις τουλάχιστον 1,5 μέτρου κατά την αναμονή, ειδικές προστατευτικές μάσκες σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους της Φοιτητικής Εστίας και του εστιατορίου).

Άτομα που δεν διαθέτουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης, δεν θα εισέρχονται στο χώρο του εστιατορίου και θα παραλαμβάνουν το φαγητό σε ατομικές συσκευασίες στον ειδικό χώρο που διαμορφώθηκε στην εξωτερική πλευρά του εστιατορίου, παράπλευρα της κεντρικής εισόδου της ΦΕΠ, με την τήρηση επίσης όλων των προβλεπόμενων μέτρων.

You may also like

Comments are closed.