ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Αν το έγκλημα στα Γλυκά Νερά είχε γίνει πριν 15 με 20 χρόνια…

Facebook
Twitter
Πολλές φορές η «Πολιτεία», όταν η συζήτηση έρχεται σε ζητήματα του αστυνομικού ρεπορτάζ, μεταφέρει τις απόψεις του εμπειρότερου Έλληνα αστυνομικού ρεπόρτερ, βετεράνου σήμερα, Πάνου Σόμπολου.

Και το ίδιο κάνουν και άλλοι συνάδελφοι. Όπως για παράδειγμα ο γνωστός αρθρογράφος Κώστας Γιαννακίδης που επικαλέστηκε, την Παρασκευή, αυτό που ο Πάνος Σόμπολος έχει γράψει σ’ ένα απ’ τα βιβλία του. Ότι δεν υπάρχει τέλειο έγκλημα.

«Πάντα ο δολοφόνος θα κάνει κάποια λάθη που θα οδηγήσουν την Αστυνομία στην αλήθεια. Σε αυτό το έγκλημα έκανε πολλά που θα εντοπίστηκαν γρήγορα από τους αστυνομικούς, πλην όμως έπρεπε να συγκεντρώσουν τα στοιχεία που θα υποχρέωναν τον πιλότο στην ομολογία- αν δεν του έπαιρναν την ομολογία, ενδεχομένως τα πράγματα να μην ήταν και τόσο απλά», ήταν η προσέγγιση του Κώστα Γιαννακίδη.

Δεν ξέρουμε λεπτομέρειες από τις έρευνες. Ωστόσο, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει δώσει στη δημοσιότητα η Αστυνομία, αν το έγκλημα είχε γίνει πριν από 15-20 χρόνια, θα αντιμετώπιζαν δυσκολίες στην τεκμηρίωση που, τώρα, λύθηκαν από την τεχνολογία.

 

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top