LIFESTYLE

Πάολα- Λάζαρος Βαφειάδης: Απολαμβάνουν αθόρυβα τον έρωτά τους

tsvihforku63831a8162988

Τον έρωτα της ζωής της έχει βρει η Πάολα, στο πρόσωπο του Λάζαρου Βαφειάδη, με τον οποίο είναι ζευγάρι εδώ και πολλούς μήνες.

Μια τυχαία συνάντηση εξελίχθηκε σε ένα τρυφερό ειδύλλιο και από την ημέρα που είναι μαζί, η τραγουδίστρια βιώνει την απόλυτη ευτυχία στον πλευρό του επιχειρηματία.

Οι δυο τους έχουν επιλέξει να ζουν τον έρωτά τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και αυτό το αποδεικνύουν και οι ελάχιστες δημόσιες εμφανίσεις τους. Η ίδια ωστόσο, πριν από λίγο καιρό, ρωτήθηκε για την προσωπική της ζωή για τον σύντροφό της όπου και εξομολογήθηκε: «Αυτή η περίοδος της ζωής μου, είναι όπως και η προηγούμενη. Με όλους τους ερωτικούς συντρόφους που είχα στη ζωή μου ήμουν πάντα ερωτευμένη, αλλιώς δεν θα υπήρχε λόγος να είμαι μαζί τους».

Η σχέση τους μετρά σχεδόν ένα χρόνο, ενώ τον περασμένο Ιανουάριο είδαμε για πρώτη φορά κοινή φωτογραφία του ζευγαριού από βραδινή τους έξοδο στην Κρήτη. Την αποκάλυψη είχε κάνει το περιοδικό OΚ το οποίο παρουσίασε κοινό τους στιγμιότυπο. Η πρώτη τους γνωριμία έγινε τον περασμένο Σεπτέμβριο, όταν η Πάολα βρέθηκε στην Κρήτη, μάλιστα είχαν ποζάρει μαζί για μία αναμνηστική φωτογραφία, ενώ δεν ήταν ακόμα ζευγάρι.

Η τραγουδίστρια από τους πρώτους μήνες της σχέσης αποφάσισε να εγκατασταθεί μόνιμα στο νησί και συγκεκριμένα στο Ρέθυμνο. Το τελευταίο διάστημα όμως, οι δυο τους έχουν βρει το ησυχαστήριό τους, στη γενέτειρα της τραγουδίστριας, τη Χαλκιδική.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Real News και της δημοσιογράφου, Αλεξάνδρας Αντωνίου, το ζευγάρι απολαμβάνει με ηρεμία τη ζωή μακριά από την πρωτεύουσα σε ένα μικρό χωριό, τη Συκιά. Η γνωστή τραγουδίστρια και ο γοητευτικός σύντροφός της έχουν βρει όλα όσα έψαχναν σε αυτό το μέρος, για να περνούν ξέγνοιαστες και χαλαρές στιγμές οι δύο τους, δίπλα στη φύση.

Η Πάολα ωστόσο, σε λίγες ημέρες θα πρέπει να επιστρέψει στην Αθήνα, αφού στις 2 Δεκεμβρίου ξεκινούν οι εμφανίσεις της με τον Γιάννη Πλούταρχο σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας. Μέχρι τότε όμως, η δημοφιλής ερμηνεύτρια απολαμβάνεις τις τελευταίες βόλτες με τον αγαπημένο της στο πανέμορφο μέρος, κάνοντας παράλληλα δραστηριότητες που αγαπούν και γεμίζοντας τις μπαταρίες τους.

Ο Λάζαρος Βαφειάδης και η Πάολα κάνουν τις αποδράσεις τους και στον τόπο καταγωγής του επιχειρηματία, όπου είναι στην Κρήτη. Ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες, η Πάολα ακολούθησε πολλές φορές το πρόγραμμα και τους ρυθμούς του στο νησί.

You may also like

Comments are closed.

More in:LIFESTYLE