ΠΟΛΙΤΙΚΗΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑΠΟΛΙΤΕΙΑ

Παπανδρέου από Πάτρα: «Μπορούμε να δώσουμε όραμα, ελπίδα και προοπτική στον Ελληνικό λαό»

papandreou patra
Την Πάτρα επισκέφθηκε σήμερα ο πρώην Πρωθυπουργός και Βουλευτής Αχαΐας του Κινήματος Αλλαγής, Γιώργος Α. Παπανδρέου, όπου συναντήθηκε με πολίτες, μέλη και στελέχη του Κινήματος Αλλαγής, στα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής Αχαΐας.

Λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του για την προεδρία του Κινήματος Αλλαγής, ο κ. Παπανδρέου, ανέφερε εκτός άλλων ότι «εμείς μπορούμε να δώσουμε όραμα, ελπίδα και προοπτική στον Ελληνικό λαό. Συμπάσχουμε με τις αγωνίες του λαού, που βίωσε και βιώνει απανωτές κρίσεις. Μας δίδαξαν πολλά, αυτές οι κρίσεις.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Παπανδρέου: 

«Ξεκινάμε σήμερα από εδώ, από την Αχαΐα, μια νέα μεγάλη προσπάθεια. Να γίνει μεγάλη και ισχυρή η Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη. Γιατί εμείς μπορούμε να δώσουμε όραμα, ελπίδα και προοπτική στον Ελληνικό λαό. Συμπάσχουμε με τις αγωνίες του λαού, που βίωσε και βιώνει απανωτές κρίσεις.

Μας δίδαξαν πολλά, αυτές οι κρίσεις. Και ξέρουμε ότι μπροστά μας έχουμε νέες μεγάλες και δύσκολες προκλήσεις. Μια μεγάλη μετάβαση, στην πράσινη ανάπτυξη. Αυτή η μεγάλη αλλαγή, δεν μπορεί να γίνει με αντιλήψεις και πρακτικές παρελθόντος, δεν μπορεί να γίνει με ένα κράτος πελατειακό που στηρίζει κατεστημένα και ρίχνει τα βάρη στον λαό.

Η ευθύνη μας είναι μεγάλη. Οι αρχές και οι παραδόσεις μας, επιβάλλουν, Να εγγυηθούμε μια μετάβαση που χτυπά τα διαχρονικά προβλήματα, προβλήματα που γνωρίζει ο Ελληνικός λαός, Να εγγυηθούμε μια μετάβαση που θα δίνει τη σιγουριά στην Ελληνίδα και στον Έλληνα, θα αντιμετωπίζει τις τεράστιες ανισότητες, θα εμπεδώνει την κοινωνική δικαιοσύνη, θα δίνει σε όλους τη δυνατότητα δημοκρατικής συμμετοχής και μαζί, θα διαμορφώνει το νέο όραμα για τον Ελληνισμό.

Η Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη, είναι ο μοναδικός φορέας που μπορεί να εγγυηθεί μια τέτοια διέξοδο. Θα ξανακάνουμε την Παράταξή μας δυνατή και κυρίαρχη.  Το μπορούμε. Πάμε μπροστά. Και θέλω να ευχαριστήσω από την καρδιά μου, τους συμπολίτες μου Αχαιούς, που ανταποκρίθηκαν σε αυτό το κάλεσμα με τόσο ενθουσιασμό και να τους προσκαλέσω να πορευτούμε μαζί σε αυτήν την όμορφη, αλλά και αναγκαία για την Ελλάδα και τους Έλληνες, προσπάθεια».

You may also like

Comments are closed.