ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Παπαργυρόπουλος: «Στην Ινδία προσπάθησαν να με απαγάγουν» (vid)

Facebook
Twitter
Καλεσμένος στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» βρέθηκε ο Νάσος Παπαργυρόπουλος, ο οποίος μίλησε για τον δρόμο της αυτοβελτίωσης και πώς τον βοήθησαν σε αυτό τα ταξίδια του στο εξωτερικό, όπου ζούσε για μέρες σαν μοναχός.

«Με τρέφει η μοναχικότητα και ο κάθε ένας πρέπει να το εξασκήσει αυτό. Η ικανότητα να αγαπήσεις τον εαυτό σου θα σε κάνει να αγαπήσεις και τον άλλον. Με όποιον άνθρωπο είμαστε μαζί, του δίνω το αίσθημα ασφάλειας» υπογράμμισε.

Παράλληλα, αποκάλυψε πως, όταν ταξίδευε στην Ινδία, παραλίγο να τον απαγάγουν. «Έχω κινδυνεύσει πολλές φορές. Είχα αρρωστήσει στην Ινδία και ήμουν για μέρες στο πάτωμα χωρίς βοήθεια, με εμετό και αδυναμίες.

Σερνόμουν για να πάω στο μπάνιο και πήγαινα να λιποθυμήσω. Τελικά, ήρθε κάποιος ειδικευόμενος γιατρός νομίζω, μου έκανε μία ένεση, κάτι αντιβιοτικά και συνήλθα. Δεν ξέρω τι είχα», ανέφερε, αρχικά, ο ηθοποιός.

«Τελευταία φορά πήγαν να με απαγάγουν. Για να ταξιδέψεις στην Ινδία χρησιμοποιείς πολύ το τρένο, δεν έχει αεροδρόμιο παντού ούτε καλούς δρόμους για λεωφορείο, αλλά έχει καλό σιδηροδρομικό δίκτυο. Υπήρχαν ψεύτικοι ελεγκτές και εκδότες εισιτηρίων και την πάτησα. Μου είπαν ότι τα συγκεκριμένα εισιτήρια τα βγάζεις έξω από τον σταθμό, τα τουριστικά. Εκεί ήταν μια ομάδα ανθρώπων που ήθελε να σε πείσει για να σε στείλει αλλού στα σύνορα με το Πακιστάν.

Εγώ ήξερα ότι αυτά τα μέρη είναι κλειστά λόγω χιονιών και κατάλαβα ότι μου λένε ψέματα. Ο στόχος τους είναι η απαγωγή είτε για λίτρα είτε για θρησκευτικούς λόγους. Μου έκλεισαν τον δρόμο όταν πήγα να φύγω και χρησιμοποίησα λίγη βία. Έτρεξα έξω και μπήκα σε ένα ταξί» πρόσθεσε.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top