ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Παπαθανάσης: «Ναι στους γάμους και στις βαπτίσεις με μουσική, αλλά χωρίς χορό»

Facebook
Twitter
Ο Νίκος Παπαθανάσης, αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων μίλησε στην ΕΡΤ και την εκπομπή “Από τις έξι” για τη χαλάρωση των μέτρων, τη μουσική, την αύξηση των καλεσμένων σε δεξιώσεις και τα self test.

“Το κάθε τι έχει νόημα. Η απαγόρευση κυκλοφορίας μετά τις 01.30 έως 05.00, λήγει τέλος του μήνα. Αυτή την στιγμή οι λοιμωξιολόγοι μας λένε ότι πρέπει να τηρήσουμε αυτό το ωράριο”, δήλωσε ο κ. Παπαθανάσης.

“Όπως λειτουργούσαμε πριν με τη μουσική θα λειτουργούμε με τους κανόνες”, είπε ο κ. Παπαθανάσης αναφορικά με τη μουσική.

Όσον αφορά τις επιχειρήσεις εστίασης που βρίσκονται σε στοές, η πρόβλεψη για λειτουργία αφορά όλα όσα βρίσκονται σε αεριζόμενες στοές μόνο με δύο εισόδους.

Ο υπουργός τόνισε, ότι το άνοιγμα της εστίασης και τον δεξιώσεων, στο πλαίσιο άρσης των περιοριστικών μέτρων, αφορά σε καθήμενους, άρα δεν προβλέπεται χορός σε καμία περίπτωση. Ειδικά στις δεξιώσεις, ο μέγιστος αριθμός ατόμων ανά τραπέζι (ροτόντα), μπορεί να είναι οκτώ.

Επεσήμανε επίσης ότι μπορεί να υπάρχει ορχήστρα για τη μουσική, σε χώρο διασκέδασης ή σε γάμους, βαπτίσεις κλπ, ενώ θεώρησε ότι το αυξημένο όριο των 300 ατόμων ανά δεξίωση που θα ισχύσει από την 1η Ιουλίου, «είναι επαρκής».
Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top