Παπουτσάκη: «Όταν πήρα το ρόλο της Αλίκης Βουγιουκλάκη… αρρώστησα»

Facebook
Twitter
Η Κατερίνα Παπουτσάκη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» του Νίκου Χατζηνικολάου το βράδυ της Δευτέρας (22/03) και μίλησε για τις καταγγελίες για παρενοχλήσεις στον χώρο του θεάματος, αλλά και για τον ρόλο της ως Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Μάλιστα, η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε και τις δυσκολίες που πέρασε όταν υποδύθηκε τον συγκεκριμένο ρόλο, για τον οποίο κατακρίθηκε πολύ!

Όσα είπε: «Δεν θα το ξεχάσω. Ήταν περίεργα με το σίριαλ για την Αλίκη… Τα πρώτα γυρίσματα ήταν πολύ καλά. Όλα τα πόστα στο σίριαλ είχαν κάποιο ζήτημα. Ίσως ήταν πολύ νωρίς να γίνει το σίριαλ πιστεύω. Κοντά στο θάνατό της. Δέκα χρόνια μετά το κοινό θα το αγκάλιαζε αλλιώς. Οποιαδήποτε ηθοποιός κι αν είχε επιλεχθεί να παίξει την Αλίκη δεν θα περνούσε καλά. Δούλεψα πάρα πολύ έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα.

Μελέτησα τον ρόλο, έκανα σπουδή και ήταν ένα ταξίδι που δεν θα το άλλαζα. Τότε όμως αρρώστησα πολύ. Είμαι πάρα πολύ ευαίσθητη. Έχω το σύνδρομο του καλού παιδιού. Θέλω να είμαι αγαπητή και αρεστή. Ζορίστηκα πάρα πολύ. Με πληγώνει η αρνητική κριτική αν γίνεται με τρόπο που είναι κακεντρεχής. Με την κακία δεν ξέρω αν θα μπορέσω ποτέ να συμφιλιωθώ».

Ακόμα, η πρωταγωνίστρια της σειράς «Τα καλύτερά μας χρόνια» στην ΕΡΤ αναφέρθηκε και στις καταγγελίες για παρενοχλήσεις στον χώρο του θεάματος, αποκαλύπτοντας περιστατικά που συνέβησαν και στην ίδια, δύο φορές σε κάστινγκ για ταινία.

«Στηρίζουμε όλους τους άντρες τις γυναίκες και τα… παιδιά»

«Υπήρχαν σαν ψίθυροι και σαν φήμες, αλλά όχι σε τέτοια έκταση. Μου έχει συμβεί σεξουαλική παρενόχληση, στην αρχή της καριέρας μου δυο φορές σε κάστινγκ για ταινία και έφυγα τρέχοντας. Δεν μου έχει μείνει μέσα μου γιατί δεν ήταν παρεμβατικό. Ήμουν τυχερή θα μπορούσε να ήταν χειρότερο. Η αναγνωριστιμότητα ήρθε νωρίς και μετά δεν μου συνέβη.

Κάποια πράγματα ίσως να τα ήξερα και εγώ, αλλά όχι σε τέτοια έκταση. Είναι αδιανόητο. Στηρίζουμε όλους τους άντρες τις γυναίκες και τα… παιδιά. Είναι καιρός ο χώρος μας να “αστράψει” να γίνει πιο λαμπερός. Είμαστε όλοι μαζί», ανέφερε.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top