Παππούς 93 ετών, πρώην οδηγός, κατακτά τις πίστες αγώνων σε videogames

Facebook
Twitter
Ένας 93χρονος πρώην οδηγός ταξί από την Ιαπωνία βρήκε πάλι νόημα στη ζωή του, καθώς χάρη στον εγγονό του κατάφερε να επιστρέψει και πάλι στην ενεργή δράση, πίσω από το τιμόνι και να οδηγήσει σε αγώνες αυτοκινήτων. Αυτή τη φορά όμως από την άνεση του σπιτιού του, μέσω videogames.
Χάρη στον εγγονό του, ο ηλικιωμένος μπόρεσε να “οδηγήσει” ξανά, όταν ο νεαρός έφερε στο σπίτι ένα τιμόνι controller για βιντεοπαιχνίδια.
“Δεν μπορούσε να οδηγήσει πια, κάτι που λατρεύει να κάνει. Και επειδή δεν είχε τίποτα να κάνει, η ζωή του πλέον ήταν μόνο ύπνος και να μένει ξαπλωμένος”, ανέφερε ο Κουτάρο Γιαμαμότο.
“Αγόρασα ένα τιμόνι controller για μένα για να παίζω και ο παππούς μου άρχισε να παίζει με αυτό”.
Ο ηλικιωμένος, ο οποίος οδηγούσε ταξί στο Τόκιο στη δεκαετία του ’60, στη συνέχεια απορριμματοφόρα στη δεκαετία του ’90 για να ζήσει, έγινε επαγγελματίας στα βιντεοπαιχνίδια, σε εικονικούς αγώνες αυτοκινήτων μπροστά από μια γιγαντιαία οθόνη.
Χάρη στο τιμόνι και τις ταχύτητες που αγόρασε ο εγγονός του, ο Ουράμπε μπόρεσε να οδηγήσει και πάλι μερικά αυτοκίνητα που είχε στο παρελθόν, όπως το Mazda Savanna RX7.
Ο Γιαμαμότο ανέβασε κάποια βίντεο από τον Ουράμπε που οδηγεί αγωνιστικά στο YouTube, τα οποία έγιναν viral.
Μόνο το βίντεο με το Mazda έχει συγκεντρώσει περισσότερες από τρία εκατομμύρια προβολές στο κανάλι τους.
Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top