ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

“Παραλήρημα” Άδωνι: “Αν υπάρξουν ανατιμήσεις, θα πληρώνεις λιγότερους φόρους, άρα θα έχεις περισσότερα λεφτά”

Facebook
Twitter
Εντύπωση προκάλεσε η ανάλυση του κ. Γεωργιάδη πως παρά τις ανατιμήσεις, θα υπάρξει μείωση φόρων από την κυβέρνηση, άρα ο Έλληνας πολίτης θα έχει περισσότερα χρήματα στην τσέπη του.

Τα όσα ανέφερε μιλώντας στον ΣΚΑΪ:

«Όλα τα μέτρα που λαμβάνει η κυβέρνηση και αυτά που θα πάρει και στην πορεία αν χρειαστούν, είναι με τις μειώσεις των φόρων των ασφαλιστικών εισφορών και των άλλων μέτρων, να αυξήσουν το διαθέσιμο εισόδημα του Έλληνα ώστε οι όποιες αυξήσεις έρθουν το τετράμηνο να απορροφηθούν από αυτήν την αύξηση του εισοδήματος.

Και έτσι, ερχόμαστε εμείς και λέμε στην Ελληνίδα νοικοκυρά και τον Έλληνα καταναλωτή: Μη φοβάσαι, διότι αυξήσεις μπορεί να δεις στα ράφια, αλλά επειδή θα πληρώνεις λιγότερους φόρους, τελικά στην τσέπη σου θα δεις περισσότερα λεφτά, άρα μην ανησυχείς.»

Η ανάλυση του Γεωργιάδη προκάλεσε απορίες, όπως ήταν λογικό, στην δημοσιογράφο Μαρία Αναστασοπούλου, η οποία ρώτησε.

«Δηλαδή τι λέμε; Θα πας στο σούπερ μάρκετ και θα δίνεις τα τριπλάσια, αλλά επειδή θα σου μειώσω τον φόρο λέμε πως ισοφαρίσαμε».

Για να λάβει την εξής απάντηση:

«Βεβαίως. Γιατί αν πληρώνεις λιγότερο φόρο, σου μένουν περισσότερα λεφτά στην τσέπη και μπορεί να είσαι και κερδισμένος. Τον Έλληνα τον ενδιαφέρει τι έχει στην τσέπη του»

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top