ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Παραμένουν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις στην Αιγιάλεια – Έχουν καεί πάνω από 15 χιλιάδες στρέμματα

Facebook
Twitter
Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωσης της Πυροσβεστικής, παραμένουν ισχυρές οι επίγειες δυνάμεις και περιοδικά πραγματοποιούνται ρίψεις νερού από τα εναέρια μέσα κυρίως σε, Ρόδο και βορειοανατολική Αχαΐα.

Στην πυρκαγιά της βορειοανατολικής Κέρκυρας, εκδηλώνονται αναζωπυρώσεις που μέχρι στιγμής αντιμετωπίζονται από ισχυρές επίγειες δυνάμεις ενώ από αέρος επιχειρούν περιοδικά  4 αεροσκάφη και 2 ελικόπτερα.

Τα κατά τόπους ανακριτικά γραφεία, καθώς και Κλιμάκια της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε.) διερευνούν τα αίτια εκδήλωσης των πυρκαγιών.

Σε γενική επιφυλακή παραμένει το προσωπικό των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών όλης της Επικράτειας, προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι αυξημένες υπηρεσιακές απαιτήσεις, που έχουν προκύψει λόγω του μεγάλου αριθμού πυρκαγιών καθώς και του πολύ υψηλού κινδύνου πυρκαγιάς.

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις αξιωματικών της Πυροσβεστικής, η φωτιά στην Αιγιάλεια κατέκαψε περί τα 15.000 στρέμματα κυρίως δασικής έκτασης, ωστόσο επειδή ακόμα δεν έχει γίνει επίσημη αυτοψία, δεν αποκλείεται ο αριθμός αυτός να είναι μεγαλύτερος.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top