ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

«Παράθυρο» Οικονόμου για κάλπες μέσα στην άνοιξη

Facebook
Twitter

«Οι εκλογές θα γίνουν όσο πιο κοντά στο τέλος της 4ετιας το 2023. Ε τώρα δε νομίζω να μας κατηγορήσει κανείς για 2 ή 3 μήνες νωρίτερα».

Την ίδια ώρα, ο Αλέξης Τσίπρας από το Κιλκίς ανέβασε εκ νέου τους προεκλογικούς τόνους.

«Αυτό που υποσχόμαστε στον ελληνικό λαό είναι όχι ότι μπορούμε να κάνουμε θαύματα, αλλά ότι θα κάνουμε το παν για να επιστρέψει επιτέλους στον τόπο η δικαιοσύνη. Η δημοκρατία και η δικαιοσύνη παντού».

Το δικό του εκλογικό δίλημμα έθεσε ο Νίκος Ανδρουλάκης εξαπολύοντας διπλή επίθεση σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, ενώ κάλεσε τον ελληνικό λαό να του δώσει ισχυρή εντολή.

«Το δίλημμα είναι δημοκρατική ανατροπή ή ανοχή στην αδικία και τον καθεστωτισμό. Ήρθε η ώρα να στείλουμε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας όλες τις παθογένειες που οδήγησαν τον ελληνικό λαό στην υστέρηση».

«Η ανησυχία και ο προβληματισμός δεν μπορεί να είναι η αναμονή για το πότε ο κ. Μητσοτάκης θα ανακοινώσει την ημερομηνία των εκλογών, αλλά συμμετοχή στους αγώνες, στο κίνημα, σε όλες τις μάχες με το ΚΚΕ για να γίνει ο λαός ο πρωταγωνιστής των εξελίξεων», σημείωσε ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

Από την κυβέρνηση πάντως ξεκαθαρίζουν ότι έχουν πολλά ακόμα να γίνουν τους επόμενους μήνες μέχρι την επίσημη προκήρυξη των εθνικών εκλογών.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top