ΠΟΛΙΤΕΙΑΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Παρέδωσε τη σχολική τσάντα της Τζωρτζίνας ο δικηγόρος Θεοδωρόπουλος: «Δικαιώθηκε η ψυχή της»

dikastiria1 620x420 1 850x460 1
Η σχολική τσάντα της 9χρονης Τζωρτζίνας, που είχε «εξαφανιστεί» μέσα από το κτίριο που έμενε το κοριτσάκι με την οικογένειά του όσο ήταν στη ζωή, παραδόθηκε σήμερα στην ανακρίτρια που χειρίζεται την πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας και των θανάτων των τριών μικρών κοριτσιών.

Την τσάντα παρέδωσε ο δικηγόρος συγγενών της σπιτονοικοκυράς, ο οποίος είχε μπει στο κτίριο για να διαπιστώσει σε τι κατάσταση βρίσκεται όπως είχε πει ο ίδιος. Σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενά του, πήρε την σχολική τσάντα του κοριτσιού από το κτίριο, για να την παραδώσει στις δικαστικές αρχές.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στους δημοσιογράφους, μετά την παράδοση της τσάντας, είπε:

«Η κατάθεση που έδωσα στην 18η ανακρίτρια είναι η απάντηση ότι είμαστε κλέφτες και σε όσους τολμούσαν να κουνήσουν δάχτυλο σε εμάς. Η ανακρίτρια σύμφωνα με το νόμο δέχτηκε την τσάντα της μικρής Τζώρτζινας και δικαιώθηκε η ψυχή της έστω και με αυτόν τον τρόπο».

Και ο δικηγόρος Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, συνέχισε:

«Όσοι θέλησαν να αποκρύψουν τις ζωγραφιές, τα βιβλία η οποιοδήποτε άλλο υλικό το οποίο ήταν χρήσιμο στην 18η τακτική ανακρίτρια η οποία διεξάγει μία νομιμότατη, μια ανάκριση, όλα τα στοιχεία που πρέπει να διερευνηθούν για τη δολοφονία της Τζώρτζινας… Την βοήθησα ως λειτουργός της δικαιοσύνης και γι’ αυτό τον λόγο δέχτηκε και έγινε η καθυστέρηση γιατί από τις 9 το πρωί είμαστε εδώ στο γραφείο της ανακρίτριας. Η καθυστέρηση ήταν για να καταγραφούν όλα τα πράγματα που υπήρχαν μέσα στην τσάντα.

Τι κατέθεσε στην ανακρίτρια ο δικηγόρος συγγενών της σπιτονοικοκυράς

«Οι ερωτήσεις της ανακρίτριας κινήθηκαν στο ακίνητο στο οποίο ανήκε στην αποβιωσασα. Εμείς οι πληρεξούσιοι δικηγόροι απαντήσαμε ότι νομιμότατα εισήλθαμε στην οικία επί της οδού Μπιζανίου στην Πάτρα. Και επίσης πως βρέθηκε το ιδιόχειρο σημείωμα της άτυχης Τζώρτζινας στο σπίτι και ποιο πρόσωπο το έχει υποδείξει και δημοσιοποιήσει σε τηλεοπτικό μέσο. Η σχολική τσάντα της Τζώρτζινας είχε μέσα σχολικά βιβλία, κάποιες ζωγραφιές οι οποίες δείχνουν το τι περνούσε και η ανάλυση τους περαιτέρω θα γίνει από τον πραγματογνώμονα που έχει ορίσει η ανακρίτρια» τόνισε ο κύριος Θεοδωρόπουλος.
Και κατέληξε: «Δεν αποκρύφθηκε τίποτα, νόμιμα την κατείχαμε, μπορέσαμε και διαφυλάξαμε το αντικείμενο που περιέχει πολύτιμες πληροφορίες για την τακτική ανάκριση και το θεωρεί η 18η ανακρίτρια ως αποδεικτικό μέσο γι’ αυτό και το δέχτηκε σήμερα από την πολύωρη κατάθεση που δώσαμε σε εκείνη».

You may also like

Comments are closed.

eforia dilwseis art ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Εφορία – Συμψηφισμός: Παγίδες ακόμη και για όσους δεν έχουν ληξιπρόθεσμες, αλλά ενήμερες οφειλές

Οι συμψηφισμοί φορολογικών οφειλών και φορολογικών απαιτήσεων των φορολογουμένων είναι ιδιαίτερα σημαντικοί και στις περισσότερες περιπτώσεις ουσιώδεις, καθώς διευκολύνουν ...