ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάρος: 15χρονη θύμα ξυλοδαρμού από τη γιαγιά της – Ο παππούς απειλεί όποιον μιλήσει!

kakopioisi gunaika.jpg
Μία 15χρονη κοπέλα από την Πάρο, φέρεται να έχει πέσει θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τη γιαγιά της.
Σύμφωνα με το CycladesLive.gr, πρόκειται για 15χρονο παιδί που ζει με τη γιαγιά, τον παππού και το αδερφάκι του, διότι η γιαγιά κατά τα φαινόμενα, είναι εκείνη που έχει την επιμέλεια των εγγονιών της χρόνια τώρα.

Συστηματική κακοποίηση

Η 15χρονη εγγονή κακοποιείται συστηματικά από τη γυναίκα που έχει την επιμέλειά της και μάλιστα με πολύ άγριο τρόπο. Σημάδια υπάρχουν στο κορμί του παιδιού, από το ξύλο και τη σωματική κακοποίηση που υπέστη για μία ακόμη φορά.

Όπως αναφέρει το CycladesLive.gr, υπάρχει κόσμος στο χωριό που γνωρίζει τα πάντα. Και ο κόσμος αυτός μίλησε, σε μια προσπάθεια να σωθεί το παιδί από αυτά που συστηματικά περνάει. Ο παππούς του παιδιού απειλεί με καραμπίνα μάλιστα όποιον τολμήσει και ανοίξει το στόμα του ή πλησιάσει τα παιδιά.

Η οικογένεια είναι γέννημα θρέμμα Παριανή κι αυτό που χρειάζεται σε αυτή τη φάση είναι ένας δικηγόρος που να αναλάβει την υπεράσπιση του παιδιού. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αστυνομία του νησιού είναι ήδη ενημερωμένη και το ίδιο και η Πρόνοια. Αναμένεται να γίνει επίσημη μήνυση για να ξεκινήσουν οι τυπικές διαδικασίες.

Να σημειώσουμε, ότι σύμφωνα με κατοίκους του χωριού που γνωρίζουν και μίλησαν μαζί τους οι δημοσιογράφοι του CycladesLive, έχει υπάρξει και καταγγελία για το συγκεκριμένο ζήτημα στο Χαμόγελο του Παιδιού, χωρίς όμως να είναι εξακριβωμένο.

Μαρτυρίες μάλιστα από την ώρα που είδε τη δημοσιότητα το θέμα υπάρχουν και από το περιβάλλον του σχολείου του μικρότερου αδερφού, που είναι μόλις 9 ετών.

You may also like

Comments are closed.