ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Στο εδώλιο οι κατηγορούμενοι για τη δολοφονία της Χριστίνας Κλουτσινιώτη

entheti e1664815682859
Αυτή την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Πατρών η δίκη για την δολοφονία της Χριστίνας Κλουτσινιώτη στην περιοχή του Αγίου Σώστη στη Ζάκυνθο στις 9 Ιουνίου 2020 και ενώ ήταν η συνεπιβάτης στη μηχανή που οδηγούσε ο σύζυγός της Nτίμης Κορφιάτης.

Στόχος φαίνεται πως ήταν ο επιχειρηματίας ο οποίος δολοφονείται σχεδόν ένα χρόνο μετά, τον Μάιο 2021.Στο εδώλιο θα καθίσουν 8 άτομα. Στο βούλευμα αναφέρονται καρέ-καρέ μέσα από κάμερες ασφαλείας το δρομολόγιο του ζευγαριού με τη μοτοσυκλέτα τους, οι κινήσεις ενός smart αυτοκινήτου αλλά και μίας μοτοσικλέτας μεγάλου κυβισμού μάρκας ΥAMAHA που δεν είχε πινακίδα κυκλοφορίας και στην οποία επέβαιναν δύο άτομα με σκουρόχρωμα ρούχα και λευκά κράνη.

Οι κάμερες ασφαλείας καταγράφουν λεπτό-λεπτό και το δρομολόγιο της μοτοσικλέτας με τους εκτελεστές.
«Ο συνοδηγός της μοτοσικλέτας προέταξε το περίστροφό του, ένα πυροβόλο όπλο 45αρι προκειμένου να πυροβολήσει τα θύματά του.

Ο Κορφιάτης αν και ανέμενε όπως είπε την επίθεση αυτή είχε το τελευταίο διάστημα άρει τις προφυλάξεις του καθώς δεν κυκλοφορούσε με το αλεξίσφαιρο όχημά του.

Αντιλήφθηκε τελευταία στιγμή την επικείμενη επίθεση, την ταυτότητα των οποίων από την αρχή πιθανολογούσε και μάλιστα με επώνυμη αναφορά του του είχε υποδείξει, μιλώντας για συμβόλαιο θανάτου εναντίον του και εναντίον της οικογένειάς του.

Έσκυψε όσο μπορούσε πλησιέστερα προς το ντεπόζιτο της μοτοσικλέτας του λέγοντας και στη σύζυγό του να κάνει το ίδιο και έχοντας εγκλωβιστεί αφού δεν μπορούσεσε εκείνο το σημείο να κάνει αναστροφή, με ταχύτητα πέρασε δίπλα από τη μηχανή των δραστών κάνοντας απότομο ελιγμό προς τα δεξιά του δρόμου ώστε να απομακρυνθεί κατά το δυνατόν από τους επίδοξους δολοφόνους του και εξερχόμενος του δρόμου έχασε προς στιγμήν τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας του ενώ εκείνη την στιγμή ο ένας από τους κατηγορούμενους, ο οποίος ήδη είχε πυροβολήσει εν κινήσει κατά του Κορφιάτη χωρίς ωστόσο να τον πετύχει, αφού αποβιβάστηκε από τη μοτοσικλέτα κινούμενος προς το μέρος των θυμάτων πυροβόλησε κατά τους περίπου οκτώ φορές με συνέπεια η Χριστίνα Κλουτσινιώτη να πέσει αιμόφυρτη στο δρόμο σε απόσταση 13 μέτρων από το σημείο στόχευσης του δολοφόνου της, καθώς μία βολή με φορά εκ της αριστερής άνω έξω ωμοπλατιαίας χώρας της επέφερε το θάνατο.

Ο Δ. Κορφιάτης τραυματισμένος βαριά στο κεφάλι και τον ώμο φέροντας δυο διαμπερή τραύματα στον αριστερό ώμο και σε άλλα σημεία για τα οποία υποβλήθηκε σε εξετάσεις, κατέφυγε σε γειτονικό σπίτι γνωστού του και η σύζυγός του ψυχορραγούσε στο οδόστρωμα».

Στις 15:02 η μοτοσικλέτα των δραστών καταγράφεται από κάμερα ασφαλείας να κατευθύνεται προς το λιμάνι Πόρτα Ρόμα με τους επιβάτες να φορούν τα λευκά τους κράνη και τα σκουρόχρωμα ρούχα. Δώδεκα λεπτά αργότερα ένα άσπρο σκάφος φεύγει από την περιοχή.

Ο Ντίμης Κορφιάτης, σύμφωνα με τα στοιχεία από την πρώτη στιγμή υπέδειξε στις αρχές ποιους θεωρούσε ότι είναι οι εκτελεστές. Οι δικηγόροι του βασικού κατηγορούμενου και οδηγού της μηχανής, Γεράσιμος
Παπαγιαννόπουλος και Μαγδαληνή Πλεμμένου, δήλωσαν, μεταξύ άλλων, πρόσφατα στην εφημερίδα «Πατρίς» του Πύργου:«Ήρθε η ώρα να αποδειχθεί η αλήθεια. Ο εντολέας μας δεν έχει καμία σχέση με την δολοφονία της 37χρονης. Έχουμε όλα τα αποδεικτικά στοιχεία που δείχνουν ότι την ημέρα της εκτέλεσης της άτυχης γυναίκας δεν ήταν καν στη
Ζάκυνθο αλλά στην Αθήνα. Είναι άδικα προσωρινά κρατούμενος».

You may also like

Comments are closed.