ΠΑΣΟΚ: εξώδικο από την Λοΐζου για το “Καλημέρα Ήλιε”

Facebook
Twitter

Εξώδικο απέστειλε η Μυρσίνη Λοΐζου, στο ΠΑΣΟΚ, με σκοπό να αποσυρθεί το «Καλημέρα Ήλιε», τραγούδι – ύμνος για το κόμμα από τις εκδηλώσεις.

Πιο συγκεκριμένα, η κόρη του Μάνου Λοΐζου, πρώην υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, που παραιτήθηκε μετά τον σάλο που είχε προκαλέσει το ότι επί 5,5 χρόνια έπαιρνε τη σύνταξη της θανούσας μητέρας της, ζητά για ακόμα μία φορά, να μην ακούγεται το “Καλημέρα Ήλιε” στις συγκεντρώσεις του ΠΑΣΟΚ.

Πιο συγκεκριμένα, με ανάρτησή της στα social media η Μυρσίνη Λοΐζου ζητά από τον Νίκο Ανδρουλάκη, να σεβαστεί την επιθυμία της, που έχει κοινοποιηθεί και με εξώδικη διαμαρτυρία, και να μην παίζει στις προεκλογικές δραστηριότητες του κόμματος το «Καλημέρα Ήλιε».

Αναλυτικά η ανάρτησή της στα social media:

«Κύριε Ανδρουλάκη, παρακαλώ πολύ σεβαστείτε την επιθυμία μου -που έχει κοινοποιήσει η δικηγόρος μου στο κόμμα σας προ δύο μηνών με εξώδικη διαμαρτυρία- και αποσύρετε το τραγούδι του πατέρα μου “Καλημέρα Ήλιε” από όλες τις προεκλογικές σας δραστηριότητες.

Άραγε το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ σχετικά με τον πολιτισμό, συμπεριλαμβάνει την ελεύθερη καταπάτηση των πνευματικών δικαιωμάτων;»

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top