ΠΟΛΙΤΕΙΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΑΧΑΪΑ | “Σκάλωσε” στις γυναίκες το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ – Θα είναι έτοιμο στα μέσα Οκτώβρη…

104

 

του Αχιλλέα Ροδίτη

Αν και στις αρχές Αυγούστου, στη συνεδρίαση του διευρυμένου νομαρχιακού οργάνου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ παρουσία του επικεφαλής της Επιτροπής ψηφοδελτίων του κόμματος, Βαγγέλη Αργύρη και του πρώην Υπουργού και μέλους της Κ.Π.Ε. Γιώργου Κουτρουμάνη, είχε ανακοινωθεί ότι στα μέσα Σεπτέμβρη θα ήταν έτοιμο το ψηφοδέλτιο, εν τούτοις φτάσαμε στο τέλος του μηνός και ακόμα δεν υπάρχει τελική διαμόρφωση.

Αυτό, σύμφωνα με πληροφορίες, οφείλεται στο γεγονός ότι η διαδικασία «σκάλωσε» στο σκέλος των γυναικών υποψηφίων βουλευτών. Όπως αναφέρουν πηγές του τοπικού ΠΑΣΟΚ στο politeianews.gr, οι μοναδικές δεδομένες γυναικείες υποψηφιότητες είναι αυτές της Ολυμπίας Λόη και της Παρασκευής Λουκοπούλου, αλλά υπάρχουν δύο ακόμα θέσεις γυναικών που δεν έχουν συμπληρωθεί.

Είναι μάλιστα κάτι που δεν διαψεύδει ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Αχαΐας, Νίκος Μοίραλης, τονίζοντας ωστόσο ότι τις επόμενες ημέρες και αυτό θα έχει ξεπεραστεί. Λέγοντας χαρακτηριστικά ότι τα 24ωρα που διανύουμε έχουν προγραμματιστεί συναντήσεις και συνεννοήσεις με συνολικά τέσσερις ενδιαφερόμενες, ώστε οι δύο εξ αυτών να «κλειδώσουν» την υποψηφιότητα τους και να συμπληρωθεί η τετράδα.

Άρα το ψηφοδέλτιο από την Αχαΐα αναμένεται να είναι έτοιμο το αργότερο μέχρι τα μέσα Οκτώβρη.

You may also like

Comments are closed.