ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πατέρας τριών παιδιών σκοτώθηκε σε εργατικό δυστύχημα σε εργοστάσιο – Έπεσε από καλαθοφόρο

kalathoforo 838x432 1

Ο άτυχος ηλεκτρολόγος και πατέρας σκοτώθηκε ακαριαία, μπροστά σε συνάδελφό του, σε εργατικό δυστύχημα που σημειώθηκε σε εργοστάσιο στην Εύβοια…

Ένας 54χρονος ηλεκτρολόγος, πατέρας τριών παιδιών έχασε τη ζωή του και ένας ακόμη συνάδελφός του 59 ετών τραυματίστηκε σοβαρά, σε εργατικό δυστύχημα που σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 9 Φεβρουαρίου σε εργοστάσιο στο Βασιλικό στην Εύβοια.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του STAR οι δύο άνδρες δούλευαν στην αντικατάσταση λαμπών και ήταν επάνω σε καλαθοφόρο, όταν το καλάθι ανατράπηκε με αποτέλεσμα να βρεθούν στο κενό από ύψος 5-6 μέτρων.

Ο άτυχος 54χρονος έπεσε άσχημα στο έδαφος και έχασε ακαριαία τη ζωή του, ενώ ο συνάδελφός του έσκασε με τα πόδια και σύμφωνα με τους γιατρούς του Νοσοκομείου Χαλκίδας, όπου και διακομίστηκε, τραυματίστηκε σοβαρά στα πόδια και στη λεκάνη ευτυχώς όμως δεν κινδυνεύει η ζωή του.

Συγγενείς και φίλοι του θύματος ζητούν να μάθουν τι ακριβώς έγινε και έχασαν από τη μία στιγμή στην άλλη τον άνθρωπό τους. Μέσα στον πόνο τους, εύχονται αυτό το εργατικό δυστύχημα να είναι το τελευταίο στην Εύβοια και σε ολόκληρη τη χώρα.

You may also like

Comments are closed.