ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

ΠΑΤΡΑ: 15νθήμερη αιμοδοσία από τον Σύλλογο Δασκάλων και Νηπιαγωγών

ytbuadhukq619e05a8d9efe
Δεκαπενθήμερη αιμοδοσία διοργανώνει ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Πάτρας  για τις ανάγκες της Τράπεζας Αίματος. Όπως αναφέρει με ανακοίνωσή του: Όπως ήδη γνωρίζετε το Δ.Σ. του Συλλόγου μας επανασύστησε στο παρελθόν την Τράπεζα Αίματος, η οποία λειτούργησε με ιδιαίτερη επιτυχία. Υποχρέωση όλων των μελών του σωματείου μας είναι να στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις αυτήν την προσπάθεια, ώστε η Τράπεζα Αίματος να αποβεί χρήσιμη για τους συναδέλφους και τις οικογένειές τους που έχουν ανάγκη. Οι Αιμοδοσίες που πραγματοποιήθηκαν τα προηγούμενα έτη ήταν ιδιαίτερα επιτυχημένες και ο Σύλλογός μας μπόρεσε να ανταποκριθεί με επάρκεια στις ανάγκες των μελών του.
Στο πλαίσιο αυτό οργανώνουμε ΔΕΚΑΠΕΝΘΗΜΕΡΟ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ από Δευτέρα 29/11/2021 έως ΚΥΡΙΑΚΗ 12/12/2021. Η αιμοληψία θα γίνεται στο χώρο του Νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας» τις εξής ώρες: 8:30 π. μ. – 1:30 μ.μ. και 5:30 μ.μ. – 8:30 μ.μ. όλες τις μέρες και τα Σαββατοκύριακα.

Κάθε συνάδελφος ή οποιοσδήποτε πολίτης που θα προσέρχεται θα δηλώνει πως η αιμοληψία του γίνεται για το «ΣΥΛΛΟΓΟ ΔΑΣΚΑΛΩΝ & ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ ΠΑΤΡΑΣ». Όσοι προσέλθουν 8:00-10:00 π. μ. για να δώσουν αίμα, μπορούν να κάνουν δωρεάν αιματολογικές εξετάσεις. Όσοι προσέλθουν το απόγευμα να μεριμνήσουν, ώστε να έχουν περάσει 3 ώρες από το κυρίως γεύμα.

Η αιμοδοσία είναι πράξη αγάπης και απόδειξη κοινωνικής ευαισθησίας. Τα αποτελέσματά της σώζουν ζωές και γι αυτό το λόγο, η εθελοντική αιμοδοσία είναι μια χειρονομία καλής θέλησης, φροντίδας και αγάπης. Η συνεισφορά των εθελοντών αιμοδοτών είναι πάνω απ΄ όλα ενέργεια ζωής για τον πάσχοντα συνάνθρωπό μας.
Παρακαλούμε θερμά τους συναδέλφους που μπορούν να δώσουν αίμα να προγραμματίσουν την ημέρα απουσίας τους από το σχολείο ή από τους φορείς της εκπαίδευσης σε συνεννόηση με το Διευθυντή του σχολείου ή τον Προϊστάμενο τους. Παρακαλούμε, επίσης, θερμά τους συναδέλφους Διευθυντές και Προϊσταμένους σχολείων να διευκολύνουν όσους επιθυμούν να συμμετάσχουν στην αιμοδοσία, καθώς και να μεριμνήσουν ώστε οι συνάδελφοι να λάβουν τις δύο επιπλέον ημέρες άδεια που δικαιούνται. Επίσης, παρακαλούμε για ανάρτηση της σχετικής ανακοίνωσης στο γραφείο εκπαιδευτικών του σχολείου.

You may also like

Comments are closed.