ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Πάτρα: 3000 ευρώ πρόστιμο σε υπεύθυνο καταστήματος και… λουκέτο – Σέρβιρε σε εσωτερικό χώρο

Facebook
Twitter
Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Β΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι λειτουργούσε ως προσωρινά υπεύθυνος κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, στο οποίο εξυπηρετούσε πελάτες στο εσωτερικό του  καταστήματος.

Στον συλληφθέντα επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο ύψους 3.000 ευρώ, καθώς και 15νθήμερη αναστολή λειτουργίας του καταστήματος.

Σύλληψη ημεδαπού για απόπειρα κλοπής

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι αποπειράθηκε να εισέλθει σε οικία ημεδαπής γυναίκας με σκοπό την κλοπή, χωρίς ωστόσο να ολοκληρώσει την πράξη του, καθώς έγινε αντιληπτός από την παθούσα και συνελήφθη από αστυνομικούς που μετέβησαν άμεσα στον τόπο του περιστατικού.

Σύλληψη ημεδαπού για απόπειρα ληστείας

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα,  από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 16χρονος, διότι ενεργώντας από κοινού με δυο άγνωστους δράστες, αποπειράθηκε με τη χρήση μαχαιριού να αφαιρέσει χρηματικό ποσό από έναν συνομήλικο του, χωρίς ωστόσο να ολοκληρώσει την πράξη του, καθώς ο παθόντας τράπηκε σε φυγή.

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν (87) ναρκωτικά δισκία, καθώς και μικροποσότητα ηρωίνης.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top