ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

ΠΑΤΡΑ: 36χρονος “τα έσπασε” στο νοσοκομείο – Κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία

Facebook
Twitter

Σε δύσκολη  θέση βρίσκεται ο 36χρονος Πατρινός, ο οποίος επιτέθηκε στη σύντροφό του, όταν εκείνη πήγε να τον επισκεφθεί στο Νοσοκομείο του Ρίου όπου νοσηλεύεται. Ο άνδρας αντιμετωπίζει κακουργηματικού χαρακτήρα κατηγορίες για ενδοοικογενειακή βία κατ’ εξακολούθηση, αφού επιτέθηκε στη σύντροφό του δύο φορές, τη μία μάλιστα μέσα στο Νοσοκομείο. Ο 36χρονος μεταφέρθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο Νοσοκομείο του Ρίου σε κατάσταση αμόκ, μετά από άγριο τσακωμό με τη σύντροφό του. Μάλιστα, βρισκόταν σε τέτοια υπερδιέγερση, όπου οι γιατροί αναγκάστηκαν να ζητήσουν τη συνδρομή της Αστυνομίας για να μπορέσει να λάβει ηρεμιστική αγωγή και να νοσηλευτεί.

Μία ημέρα αργότερα, και ενώ νοσηλευόταν σε θάλαμο, η σύντροφός του τον επισκέφθηκε στο νοσοκομείο, με τον ίδιο να της επιτίθεται για δεύτερη φορά, μπροστά στα έντρομα μάτια γιατρών και νοσηλευτών.

Ο 36χρονος δε δίστασε να την αρπάξει από τον λαιμό, σκορπίζοντας τον πανικό σε όσους ήταν μπροστά στο επεισόδιο, με την Αστυνομία να φτάνει για δεύτερη φορά στο νοσοκομείο για να μπορέσει να διαχειριστεί την κατάσταση.

Μετά και το δεύτερο επεισόδιο και παρά τη νοσηλεία του, οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψή του, με τον 36χρονο να μεταφέρεται από τον θάλαμό του στο κελί του νοσοκομείου, όπου μέχρι σήμερα νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Ο 36χρονος, που αναμένεται να απολογηθεί ενώπιον του Ανακριτή, βρίσκεται πλέον με την πλάτη κολλημένη στον τοίχο, αφού οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει είναι βαριές.

Όμως δεν είναι η πρώτη φορά που βρίσκεται αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη. Δεν είναι περισσότεροι από λίγους μήνες από όταν αποφυλακίστηκε, μετά από καταδικαστική απόφαση για τη συμμετοχή του σε κυκλώματα της νύχτας. Παρά την έκτιση ποινής στις φυλακές, ο ίδιος συνέχισε να απασχολεί τις Αρχές, με σωρεία παραβάσεων.

Τουλάχιστον 3 φορές είχε συλληφθεί και οδηγηθεί στο δικαστήριο για παράνομη οπλοφορία, ενώ δεν ήταν λίγες οι περιπτώσεις εμπλοκής του σε επεισόδια βίας.

 

 

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top