ΠΟΛΙΤΕΙΑΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

ΠΑΤΡΑ: 4 προσαγωγές για τον εμπρησμό στην καφετέρια

254942072 498132631175638 3111576620439363375 n 1

Τέσσερις προσαγωγές έχουν γίνει, σύμφωνα με πληροφορίες, από την αστυνομία, σχετικά με το συμβάν σε καφετέρια στην πλατεία Παπανδρέου, στην οποία ξέσπασε φωτιά τα ξημερώματα της Τρίτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για τρεις αλλοδαπούς και έναν Έλληνα που αναμένεται να ανακριθούν και εκεί θα φανεί αν οι προσαγωγές μετατραπούν σε συλλήψεις.

Πάντως, όλα δείχνουν ότι πρόκειται για μία εμπρηστική ενέργεια, χωρίς όμως να έχουν διαπιστωθεί από την μέχρι τώρα έρευνα τα αίτια και τα κίνητρα των δραστών. Η αστυνομία περιμένει από το οπτικό υλικό που έχει συγκεντρώσει από κάμερα της περιοχής τα αποτελέσματα. Ομως σύμφωνα με καταγγελίες κατέληξε στα 4 αυτά πρόσωπα.

Οι κινήσεις των δραστών έχουν καταγραφεί από την κάμερα και από εκεί και πέρα αναμένεται να γίνει ταυτοποίηση. Οι ζημιές που έχει πάθει η καφετέρια στον εξωτερικό της χώρο είναι μεγάλες.

Οι άγνωστοι δράστες, σύμφωνα με πληροφορίες φορούσαν κουκούλες για να μην διακρίνονται τα χαρακτηριστικά τους και έριξαν εύφλεκτο υλικό (πιθανότατα βενζίνη) βάζοντας φωτιά στους εξωτερικούς χώρους του καφέ που βρίσκεται στην πλατεία Παπανδρέου.

Το ευτύχημα είναι ότι η πυρκαγιά δεν επεκτάθηκε, έτσι ώστε να κινδυνέψουν άτομα που διέμεναν στο σπίτι ακριβώς πάνω από την καφετέρια που υπέστη σοβαρές ζημιές.

You may also like

Comments are closed.