ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

ΠΑΤΡΑ: Αυτές είναι οι αλλαγές στα πρόσωπα που ετοιμάζει ο Νεκτάριος Φαρμάκης

Facebook
Twitter
Στο τέλος του μήνα λήγει η θητεία των Αντιπεριφερειαρχών της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας μετά την απόφαση για παράταση παραμονής στις θέσεις του που είχε υπογράψει ο Περιφερειάρχης Νεκτάριος Φαρμάκης που σύμφωνα με πληροφορίες μπορεί να ανακοινώσει πιο σύντομα τις επιλογές του για τη διετία που έρχεται.

Δεν προβλέπονται μεγάλες εκπλήξεις στο ηγετικό σχήμα της Περιφέρειας αφού οι αλλαγές που θα υπάρξουν θα είναι περιορισμένης έκτασης αφού την πρώτη διετία το έργο που επιτέλεσαν κρίθηκε θετικό. Κύριος στόχος των αλλαγών που θα γίνουν, όπως λένε πληροφορίες, θα είναι ακόμα ποιο λειτουργικό και αποδοτικό το ηγετικό σχήμα και αυτό περισσότερο δεν έχει να κάνει με πρόσωπα αλλά με αρμοδιότητες…

perifeeria

Ο μέχρι πρότινος Αντιπεριφερειάρχης Διοίκησης και Οικονομικών Παναγιώτης Σακελλαρόπουλος φαίνεται πως οδεύει προς την Αναπτυξιακή της Περιφέρειας και την θέση του μάλλον θα πάρει ο σημερινός αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Φίλιας κρατώντας το χαρτοφυλάκιο της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης και την επέτειο των 200 ετών. Το χαρτοφυλάκιο της Διοίκησης που είχε μέχρι σήμερα ο κ. Φίλιας θα το αναλάβει ο απερχόμενος πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου κ.Τάκης Παπαδόπουλος και δεν θα είναι έκπληξη αν του προσθέσει και άλλες αρμοδιότητες.

Ο κ. Λάμπρος Δημητρογιάννης θα κρατήσει τις αρμοδιότητες που έχει ως αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας, Περιβάλλοντος, Φυσικών Πόρων και Χωροταξίας. Πληροφορίες θέλουν να αναλαμβάνει και επιπλέον ευθύνες. Επίσης οι θεματικοί αντιπεριφερειάρχες Φωκίων Ζαΐμης που έχει το χαρτοφυλάκιο της Έρευνας, της Καινοτομίας και της Επιχειρηματικότητας, Θόδωρος Βασιλόπουλος της Αγροτικής Ανάπτυξης, Νίκος Κοροβέσης του Πολιτισμού-Τουρισμού και ο Δημήτρης Νικολακόπουλος του Αθλητισμού, Εθελοντισμού και Ολυμπισμού θα παραμείνουν στις θέσεις τους αφού θεωρούνται επιτυχημένοι. Μπορεί να υπάρξουν όμως μικρές αλλαγές στις αρμοδιότητές τους. Και ο Αντιπεριφερειάρχης Έργων Θανάσης Μαυρομάτης θεωρείται πετυχημένος και θα συμμετάσχει στο ηγετικό σχήμα της Περιφέρειας.

Χωρικοί

Και στους χωρικούς φαίνεται πως δεν θα γίνουν αλλαγές αφού οι Αχαΐας Χαράλαμπος Μπονάνος, Αιτωλοακαρνανίας Μαρία Σαλμά και Ηλείας Βασίλης Γιαννόπουλος θεωρείται πετυχημένη η θητεία τους. Κανείς όμως δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να υπάρξουν τροποποιήσεις που όμως δεν θα έχουν σχέση με την Ηλεία, όπως λένε πληροφορίες.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top