ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

ΠΑΤΡΑ: Αυξημένη η κίνηση στο λιμάνι

Facebook
Twitter

Αυξημένη δείχνει να είναι η επιβατική κίνηση στο λιμάνι της Πάτρας και αυτό έχει να κάνει με μεγαλύτερη τουριστική κίνηση που φαίνεται ότι υπάρχει, σε σύγκριση τουλάχιστον με τα δύο προηγούμενα καλοκαίρια.

Την αύξηση αυτή της κίνησης την έχουν αντιληφτεί οι επαγγελματίες και οι υπάλληλοι των καταστημάτων που δραστηριοποιούνται στην λεωφόρο της Ακτής Δυμαίων. «Κάθε μεσημέρι που έρχεται πλοίο από την γραμμή Πάτρα  – Ιταλία στο λιμάνι γεμίζουμε από κόσμο» έλεγε υπάλληλος που εργάζεται σε κατάστημα της Veso Mare.

Όμως εκτός της Veso Mare ζωή και σφυγμό έχει πάρει γενικότερα η Ακτή Δυμαίων, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες τα καταλύματα που έχουν βρίσκονται μπροστά από τη νότια παραλιακή ζώνη της Πάτρας έχουν μια ικανοποιητική πληρότητα κυρίως από ξένους επισκέπτες για μία ή δύο διανυκτερεύσεις συνήθως.

Άλλωστε, όσοι από τους τουρίστες αποφασίζουν και μένουν για λίγο στην Πάτρα ως ενδιάμεσο σταθμό για να πάνε στον τελικό προορισμό τους, επιλέγουν πιο εύκολα να μείνουν στον δρόμο της Ακτής Δυμαίων μπροστά από το νέο λιμάνι.

Όλα αυτά είναι στοιχεία που δείχνουν ότι η Ακτή Δυμαίων και η νότια παραλιακή ζώνη της Πάτρας έχει τις δυνατότητες για να μπει μπροστά στην προσπάθεια που πρέπει να γίνει για την τουριστική ανάπτυξη της αχαϊκής πρωτεύουσας.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top