ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάτρα: Αίσιο τέλος για 86χρονο Πατρινό με άνοια – Νόμιζε ότι τον… κλείδωσε κι αυτός ήταν στο καφενείο!

ΚΑΦΕΝΕΙΟ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
Οδός Άστιγγος 92. Το περιστατικό άμεσου κινδύνου για 86χρονο άνδρα που πάσχει από άνοια είχε αφενός αίσιο τέλος, αλλά περιείχε και έντονη δόση χιούμορ που… εκ του αποτελέσματος μπορούσε να προκαλέσει γέλιο στους αστυνομικούς οι οποίοι επενέβησαν. Συνέβη την προηγούμενη Δευτέρα στην Πάτρα, όταν αστυνομικοί του τμήματος της Άμεσης Δράσης έλαβαν κλήση από το κέντρο επιχειρήσεων για «επείγον» συμβάν.

Η σύζυγος του 86χρονου είχε βγει από το σπίτι για ψώνια, αφήνοντας μέσα τον ηλικιωμένο και με άνοια σύζυγο της. Κατεβαίνοντας όμως από την πολυκατοικία συνειδητοποίησε ότι είχε… ξεχάσει τα κλειδιά στο σπίτι! Σάστισε αμέσως φοβούμενοι ότι ενώ εκείνη δεν θα μπορούσε να ξαναμπεί, ο σύζυγος της θα κινδύνευε να πάθει κάτι κακό.

Οι αστυνομικοί έφτασαν και ο αρχιφύλακας Ανδρέας Κάππος ανέβηκε σε διπλανό διαμέρισμα και πήδηξε από μπαλκόνι σε μπαλκόνι για να φθάσει στο διαμέρισμα. Αλλά διαπίστωσε ότι… ο ηλικιωμένος ήταν άφαντος! Αφού άρχισαν να ψάχνουν, αστυνομικοί και γυναίκα, σ’ όλη την γύρω περιοχή, τελικά τον εντόπισαν, σώο και αβλαβή, στο καφενείο της γειτονιάς!

Παρά το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, άδραξε την ευκαιρία μιας και έλειπε η γυναίκα του, για να δει τους φίλους του «στον καφενέ», όπως χαρακτηριστικά είπε στους αστυνομικούς. Για να «εισπράξει» την σφοδρή αντίδραση της συζύγου την οποία… ποιος είδε και δεν την φοβήθηκε…

You may also like

Comments are closed.