ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Πάτρα: Άκαρπες οι έρευνες για τον εντοπισμό των πέντε ανήλικων που έφυγαν από το Νοσοκομείο

Facebook
Twitter
kato

Σε θρίλερ έχει εξελιχθεί η εξαφάνιση πέντε παιδιών στην Πάτρα, ενώ συναγερμός έχει σημάνει στις αστυνομικές αρχές. Μέχρι χθες Κυριακή δεν είχε υπάρξει πρόοδος στην υπόθεση αφού τα ανήλικα δεν έχουν εντοπιστεί από τους αστυνομικούς.

Τα πέντε αδέλφια, ηλικίας 8, 9, 10, 11 και 16 ετών, είχαν οδηγηθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στο Ρίο και συγκεκριμένη στην παιδιατρική κλινική, έπειτα από εισαγγελική εντολή.

Σημειώνεται πως τα παιδιά διέμεναν σε ισόγεια κατοικία στην Πάτρα επί της οδού Κιλκίς κάτω από άθλιες συνθήκες, ενώ παράλληλα ερευνάται το ενδεχόμενο να είναι θύματα σεξουαλικής κακοποίησης.

«Η εισαγγελική εντολή έχει εκδοθεί στις 30/4. Στα παιδιά γίνονται εξετάσεις, οι οποίες παραπέμπουν σε σεξουαλική κακοποίηση από το οικογενειακό περιβάλλον. Η εισαγγελική εντολή είναι να μην τα δουν καθόλου τα παιδιά οι γονείς τους» είπε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος.

ΔΟΘΗΚΕ «ΜΑΧΗ»

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Πολιτείας» οι αστυνομικοί που είχαν κληθεί για να συνδράμουν τους αρμόδιους υπαλλήλους προκειμένου να πάρουν τα παιδιά από το σπίτι και να τα οδηγήσουν στο Νοσοκομείο συνάντησαν ισχυρές αντιδράσεις από το οικογενειακό τους περιβάλλον. Μάλιστα όπως ανέφερε αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. οι αστυνομικοί δέχθηκαν επίθεση από άτομα στην προσπάθειά τους να εντοπίσουν τα παιδιά.

Τα παιδιά είχαν μεταφερθεί στην παιδιατρική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου για να φιλοξενηθούν προσωρινά και να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις, μέχρι να βρεθεί η κατάλληλη δομή φιλοξενίας.

Ωστόσο, τα παιδιά ξέφυγαν από την προσοχή των εθελοντών και το «έσκασαν» από το νοσοκομείο, με τις Αρχές να εξακολουθούν να κάνουν έρευνα για τον εντοπισμό τους.

ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Πολιτείας» το Σάββατο αστυνομικοί της ομάδας ΟΠΚΕ έκαναν έφοδο στο σπίτι της οικογένειας ωστόσο δεν εντόπισαν κανέναν, αφού όπως όλα δείχνουν έχουν όλοι εξαφανιστεί μετά από τις διαστάσεις που πήρε η υπόθεση.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top