ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

ΠΑΤΡΑ: Ανήλικα κορίτσια κάνουν “πιάτσα” και οι “παππούδες” ενδίδουν

3787216

Μπορεί στο κέντρο της Πάτρας το φαινόμενο της υπαίθριας πορνείας από ανήλικα κορίτσια ρομά να έχει μειωθεί ή τουλάχιστον να μην γίνεται χωρίς προσχήματα, όμως, στην συνοικία των Προσφυγικών οι ερωτικές συναλλαγές σε πλατείες, σε δρομάκια και στενά, δίνουν και παίρνουν.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζουν κάτοικοι της περιοχής που έχουν τύχει να είναι μάρτυρες σε αυτά τα αλισβερίσια, ακόμα και βγαίνοντας από την πολυκατοικία τους. Οι μικρές ανήλικες ρομά την πέφτουν στους ηλικιωμένους και αρκετοί από αυτούς ενδίδουν.

Κάποια μάλιστα γνωρίζοντας πλέον τι παίζει πηγαίνουν στα στέκια που ξέρουν ότι θα βρουν τα κορίτσια αυτά. Το… ψάρωμα γίνεται κυρίως στους δρόμους γύρω από το γήπεδο των Προσφυγικών τις πρωινές και τις μεσημεριανές ώρες, ενώ για τα απογεύματα υπάρχουν τα στενάκια και τα δρομάκια της συνοικίας.

Ανήλικα κορίτσια που κάνουν αυτή τη δουλειά, καθοδηγούμενα από μεγαλύτερους τους έχουν θεαθεί και στην πλατεία Ελευθερίας.

Το ραντεβού πάντως δίνεται συνήθως στα κλιμακοστάσια ή στα υπόγεια των γύρω πολυκατοικιών, ενώ για τις ερωτικές υπηρεσίες τα 12χρονα και τα 14χρονα κορίτσια ξεκινούν από τα 5 ευρώ και φτάνουν στα 15 με 20.

Οι κάτοικοι έχουν προχωρήσει σε σχετικές καταγγελίες όχι τόσο εις βάρος των κοριτσιών, αλλά κυρίως εις βάρος των όσων τα καθοδηγούν, αλλά και αυτών των ηλικιωμένων που ενδίδουν και εκμεταλλεύονται καταστάσεις μόνο και μόνο για να ικανοποιήσουν τις ερωτικές τους επιθυμίες. Το θέμα από εκεί και μετά είναι τι κάνει η αστυνομία.

 

You may also like

Comments are closed.