ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Πάτρα: Ανοιξιάτικη Ποδηλατάδα – «Αγυιά, Μαγιά και ορθοπεταλιά»

Facebook
Twitter
ysxzqqmquy664265b73cb18

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγυιάς – Τερψιθέας, με τη συνδρομή των Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων των σχολείων, αθλητικών και άλλων φορέων της περιοχής, διοργανώνει τη 2η Ανοιξιάτικη Ποδηλατάδα την Κυριακή 19 Μαΐου 2024, στις 11.00πμ (ώρα συγκέντρωσης 10.30), με τίτλο «Αγυιά, Μαγιά και Oρθοπεταλιά».

Σε σχετική του ανακοίνωση, ο σύλλογος αναφέρει: Η δράση απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες και οι συμμετέχοντες, μικροί και μεγάλοι, καλούνται να στολίσουν τα ποδήλατά τους με κάθε είδους βλάστηση, να κρεμάσουν μεταλλικά ιδιόφωνα αντικείμενα, όπως μικρά ή μεγάλα κουδούνια, μεταλλικές κόρνες κ.ά, και να βγουν στους δρόμους της Αγυιάς για να φέρουν την άνοιξη!

Η ανοιξιάτικη ποδηλατάδα θα ξεκινήσει από την πλατεία «ΓΕΦΥΡΑ», δίπλα από το 21ο Γυμνάσιο, και θα τερματίσει στο Πάρκο Εκπαιδευτικών Δράσεων Δήμου Πατρέων στην Πλαζ Αγυιάς. Εκεί, θα πραγματοποιηθεί απονομή αναμνηστικών και έπειτα θα ακολουθήσει ελεύθερο πικ – νικ, δραστηριότητες και κεράσματα από το σύλλογο Αγυιάς – Τερψιθέας.

Η διαδρομή θα έχει ως εξής: πλατεία «Γέφυρα» – Σωστράτους – Ανθεμίου – Κωστή Παλαμά – Ικτίνου – Νοταρά – Αγίου Κωνσταντίνου – Αώου – Παραλιακή Πλαζ – Πάρκο Εκπαιδευτικών Δράσεων Δήμου Πατρέων.

Για το πικ – νικ θα χρειαστούν απαραίτητα στρωματσάδες, καρεκλάκια, τραπεζάκια, σκίαστρα όπως ομπρέλες παραλίας, αλλά και μουσικά όργανα ή αθλητικό υλικό.

Με τη συγκεκριμένη δράση, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγυιάς – Τερψιθέας επιχειρεί να προωθήσει την ποδηλατική συμπεριφορά ως καθημερινή συνήθεια και κουλτούρα σε μια πόλη που σταδιακά γίνεται βιώσιμη, και παράλληλα να δημιουργήσει ένα κλίμα αισιοδοξίας και ξεσηκωμού.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν”.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top