ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

ΠΑΤΡΑ: Αντιδρά η εστίαση για τα μέτρα Πλεύρη!

Facebook
Twitter
Από τη μία δεν αποφασίστηκε το περιορισμένο ωράριο για τα νυχτερινά καταστήματα που θα σήμαινε ένα μίνι  lockdown.

Από την άλλη τα μέτρα που αποφασίστηκαν κάνουν ακόμα πιο δύσκολη την κατάσταση για τα καταστήματα με μεικτούς χώρους και τους εξωτερικούς, με τους ανεμβολίαστους και τους εμβολιασμένους.

Οι βασικές διαφορές που φέρνουν τα μέτρα στην εστίαση σε σύγκριση με πριν, έχουν να κάνουν με δύο σημεία, σύμφωνα με τον υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων του ΣΚΕΑΝΑ, Κώστα Σακκή.

Με τα δύο υποχρεωτικά rapid test (αντί του ενός)που θα πρέπει να κάνουν οι εργαζόμενοι στα μαγαζιά και την εκτόξευση των προστίμων για τα καταστήματα που εντοπίζονται παραβάσεις.

Το κόστος για τους εργαζόμενους που επιμένουν στην στάση τους να μην κάνουν το εμβόλιο μεγαλώνει, ενώ το πρόστιμα φτάνει πλέον τα 5.000 ευρώ και το λουκέτο τις 15 μέρες.

«Υπάρχουν περιπτώσεις εργαζομένων που πλέον το σκέφτονται σοβαρά να παραιτηθούν, κάτι που θα δημιουργήσει σοβαρό πρόβλημα στα μαγαζιά μας. Εργαζόμενοι σε επιτελικά πόστα.

Επιπλέον τα πρόστιμα για ένα θέμα που εμείς ούτε γνωρίζουμε, ούτε έχουμε αρμοδιότητα και που δεν είναι στο κάτω – κάτω της γραφής η δουλειά μας, είναι ιδιαίτερα μεγάλα» σχολιάζει ο κ. Σακκής.  Σημειώνουμε ότι οι έλεγχοι ειδικά για τα μαγαζιά εστίασης και τα νυχτερινά κέντρα θα αυξηθούν  και θα ενταθούν σε μεγαλύτερο βαθμό μέσα στις επόμενες ημέρες.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top