ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πάτρα: Απάντηση Ριζούλη σε Καραθανασόπουλο με φόντο το Καραμανδάνειο

rizoulis.jpg

Με αφορμή την απάντηση του Νίκου Καραθανασόπουλου για την μη αναγγελία της παρουσίας των δυο βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στη συγκέντρωση του Δήμου για το “Καραμανδάνειο”, ο Αναπληρωτής Συντονιστής ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ ΑΧΑΙΑΣ και πρώην βουλευτής Ανδρέας Ριζούλης σε ανακοίνωση του προβαίνει σε διευκρινίσεις.

Δεύτερον ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ, οι βουλευτές του και ο τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Ανδρέας Ξανθός, επανειλημμένα ανέδειξαν το θέμα της απαξίωσης του Ιδρύματος.

Ο Πατραϊκός λαός πρέπει να γνωρίζει ποιοι -ποιες στέκονται δίπλα στα προβλήματα και στις διεκδικήσεις του.
Αυτό το νόημα είχε και το αίτημα αναγγελίας της παρουσίας των βουλευτών στη συγκέντρωση το οποίο και έθεσα προσωπικά στον Δήμαρχο.

Το ύφος και η γενικότερη αντίδραση του Δημάρχου στο αίτημα, μου προξένησε αλγεινή εντύπωση.

“Ξεχνά” εντέχνως ο Δήμαρχος και ο βουλευτής του ΚΚΕ τη στήριξη του δημόσιου συστήματος Υγείας, σε δύσκολες συνθήκες, από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ . Ξεχνούν τους εκατοντάδες χιλιάδες ανασφάλιστους που είδαν τις πόρτες των νοσοκομείων ξανά ανοιχτές και ξεχνούν τις Τοπικές Μονάδες Υγείας και τόσα άλλα.

Με ψεύδη και αποκλεισμούς, το ένα που πετυχαίνετε είναι να παραπληροφορείτε το λαό. Το άλλο στο οποίο θα πρέπει να απαντήσετε είναι, αλήθεια ποιον εξυπηρετείτε με μια τέτοια τακτική;Περιμένουμε».

You may also like

Comments are closed.