ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

ΠΑΤΡΑ: Απίστευτο! Πάρκαρε σχεδόν πάνω στις γραμμές και σταμάτησε το τρένο – Είχε πάει για καφέ…

Facebook
Twitter
fot 1
του Αχιλλέα Ροδίτη

 

Κι όμως συμβαίνουν και αυτά…! Συμπολίτης στάθμευσε το ΙΧ του στην είσοδο του παλιού λιμανιού της Πάτρας, στην οδό Γούναρη για να πάει να πάρει καφέ από παρακείμενο κατάστημα!

 

Προφανώς όμως δεν πρόσεξε ότι το αυτοκίνητο ήταν σχεδόν πάνω στις ράγες του τρένου, με αποτέλεσμα η αμαξοστοιχία που έφθασε από την πλευρά του σταθμού του Αγίου Ανδρέα με κατεύθυνση τον κεντρικό σταθμό του ΟΣΕ, στην Τριών Συμμάχων, να είναι αδύνατο να περάσει.

Το ευτύχημα, φυσικά, είναι ότι λόγω των πολύ χαμηλών ταχυτήτων που αναπτύσσονται απ’ τα τρένα σε όλο το μήκος της γραμμής στο κέντρο της πόλης, είχε ως αποτέλεσμα να γίνει αντιληπτό από νωρίς το πρόβλημα στον μηχανοδηγό ο οποίος ακινητοποίησε εγκαίρως τον συρμό!

Βέβαια οι διαμαρτυρίες και η οργή περίσσεψαν (και δικαίως) από την πλευρά των επιβατών αφού ο οδηγός ήταν… άφαντος για πάνω από μισάωρο!!

Και όσοι απ’ τους επιβάτες ζήτησαν να τους αφήσουν να κατέβουν και να συνεχίσουν με τα πόδια, οι σιδηροδρομικοί δεν τους το επέτρεπαν επικαλούμενοι τους κανονισμούς (;).

Τελικά, μετά από 32 λεπτά (όπως μας πληροφόρησε επιβάτης) ο οδηγός έκανε την εμφάνισή του με έναν καφέ στο χέρι, ζήτησε συγγνώμη, πήρε το ΙΧ του και απελευθέρωσε την γραμμή για να συνεχίσει το τρένο την πορεία του…

φωτο Nick Roditis:

fot 1

fot 2

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top