ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑΠΟΛΙΤΕΙΑ

ΠΑΤΡΑ: Από θαύμα σώθηκε 18χρονη που… έπεσε στο φρεάτιο! – ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

1 φρεατιο 2 1 1 e1701675750356
| «Αν στη θέση της ήταν ηλικιωμένος, στην καλύτερη θα είχε τραυματιστεί σοβαρά», λέει η μητέρα της νεαρής

 

του Αχιλλέα Ροδίτη

Διασταύρωση της οδού Κολοκοτρώνη με τον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου, ώρα οκτώ και μισή, το βράδυ της προηγούμενης Κυριακής. Η νεανική βόλτα με φίλους μιας 18χρονης από την Παραλία Πατρών παραλίγο να καταλήξει τραγικά μετά την πτώση της στο φρεάτιο… παγίδα που φαίνεται στη φωτογραφία την οποία δημοσιεύει σήμερα η «Πολιτεία».

1 φρεατιο 2 1

Για να γίνει ακόμα πιο κατανοητή η σοβαρότητα της περίπτωση, απαραίτητη διευκρίνιση είναι ότι το φρεάτιο δεν ήταν μισάνοιχτο, όπως διακρίνεται στη φωτογραφία, αλλά φαινομενικά κλειστό. Το καπάκι δηλαδή φαινόταν… σφραγισμένο! Για αυτό η νεαρή πέρασε από πάνω, αφού μάλιστα είχαν προηγηθεί δύο άλλοι φίλοι της. Μόνο που εκείνη ένιωσε το έδαφος να υποχωρεί και βρέθηκε με το ένα πόδι μέσα στο φρεάτιο και το άλλο απ’ έξω!

1 φρεατιο 3 1

Οι φίλοι της έσπευσαν να την κρατήσουν και να την βγάλουν, αφού, όπως καταγγέλλει στην εφημερίδα η μητέρα της, η 18χρονη είχε βυθιστεί μέχρι τη μέση της! Το ευτύχημα ήταν ότι την γλίτωσε με εκδορές στην πλάτη και στα πόδια, αλλά και με ένα πρήξιμο στο αριστερό της πόδι, που ακόμα φροντίζει. Δεν υπέστη όμως κάποιο κάταγμα, όπως κάλλιστα θα συνέβαινε σε περίπτωση μεσήλικα ή ηλικιωμένου, ούτε κι ακόμα κάτι χειρότερο, εάν δεν κρατιόταν με το άλλο της πόδι απ’ το έδαφος κι έπεφτε ολόκληρη μέσα ή χτυπούσε στο κεφάλι.

1 φρεατιο 1 1

«Μου είναι αδιανόητο να συνειδητοποιήσω ότι περπατάμε στο κέντρο μιας πόλης και κινδυνεύουμε έτσι», δηλώνει η μητέρα στην «Πολιτεία». Λέγοντας επίσης ότι την ίδια στιγμή του ατυχήματος η κόρη της κάλεσε το κέντρο επιχειρήσεων της Άμεσης Δράσης και το περιστατικό έχει καταγραφεί. Υπονοώντας ακόμα και χρήση ένδικων μέσων, σε μια προσπάθεια οι αρμόδιες υπηρεσίες να γίνουν περισσότερο υπεύθυνες!

 

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

0004 e1701675690291

 

You may also like

Comments are closed.