ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

ΠΑΤΡΑ: Αποστρατεύθηκε ο Ευρυβιάδης Σαπουνάς

Facebook
Twitter

Ολοκληρώθηκαν οι κρίσεις ανωτάτων αξιωματικών Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής για το 2023. Ευδοκίμως τερματίσας τη σταδιοδρομία του κρίθηκε ο διοικητής της 5ης Περιφερειακής Διοίκησης του ΛΣ με έδρα την Πάτρα, αρχιπλοίαρχος Ευρυβιάδης Σαπουνάς.

Ο κ. Σαπουνάς ανέλαβε επισήμως τα νέα του καθήκοντα τον Ιούνιο του 2022, προερχόμενος από την 3η Περιφερειακή Διοίκηση στην Ηγουμενίτσα. Ο κ. Σαπουνάς τοποθετήθηκε στην Πάτρα μετά την αποστρατεία του προαχθέντος στον βαθμό του υπαναυάρχου, Δημήτρη Κυριακουλόπουλου, ο οποίος, όπως είχε αποκαλύψει η εφημερίδα «Πελοπόννησος», ανήκει πλέον στο δυναμικό της Frontex.

Ο Ευρυβιάδης Σαπουνάς, κατάγεται από τη Νίκαια της Λάρισας, είναι απόφοιτος του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών της Νομικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και το 1993 εισήλθε στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων. Το Ανώτατο Συμβούλιο Κρίσεων ΛΣ – ΕΛΑΚΤ, υπό την προεδρία του αρχηγού Γενικού Επιτελείου Ναυτικού και με εισηγητή τον αρχηγό του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, συνεκλήθη την Παρασκευή.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top