ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Πάτρα: Αρνήτρια επιτίθεται σε παιδίατρο με υβριστικά σχόλια και προσβολές (video)

Facebook
Twitter
Αίσθηση έχει προκαλέσει η διαπόμπευση γιατρού της Πάτρας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από αντιεμβολιάστρια. Μέλος μιας από τις ομάδες των πολιτών που αντιδρούν στον εμβολιασμό ανάρτησε στο διαδίκτυο βίντεο με υβριστικό περιεχόμενο για γιατρό της Πάτρας επειδή ρώτησε κατά τη διάρκεια ιατρικής επίσκεψης την ίδια και το παιδί της αν είχαν εμβολιαστεί.

Όταν έφθασε η συζήτηση στο εμβόλιο η γιατρός πρότεινε στην κόρη να κάνει το εμβόλιο και μάλιστα να κλείσει μόνη της ραντεβού μέσω του κινητού της τηλεφώνου. Η μάνα εκνευρίστηκε, έφυγε, όμως είχε καταγράφει τα πάντα με την κάμερα του κινητού της τηλεφώνου και στη συνέχεια ανάρτησε το βίντεο στο Facebook.

Μαζί και ένα βίντεο στο οποίο καθυβρίζει τη γιατρό. Η ανάρτηση προκάλεσε ανάλογα σχόλια και άλλων αντιεμβολιαστών στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Για το θέμα ενημερώθηκε η Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών, Άννα Μαστοράκου, η οποία καταδίκασε την επίθεση σε βάρος του γιατρού και δήλωσε στην ΕΡΤ ότι το θέμα θα απασχολήσει το διοικητικό συμβούλιο του επιστημονικού φορέα. Στην κατοχή της κας Μαστοράκου βρίσκονται και τα επίμαχα βίντεο.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top