ΠΟΛΙΤΕΙΑΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

ΠΑΤΡΑ: Ασκούνται νέες διώξεις στην Πισπιρίγκου

7a8bec3d 9be7 4430 9ce0 498294e64573 1

Μέχρι τα τέλη Ιουλίου αναμένεται να έχουν ασκηθεί οι νέες διώξεις στην ήδη προφυλακισθείσα, Ρούλα Πισπιρίγκου, για τις υποθέσεις θανάτων Μαλένας και Ίριδας.

Μετά και την κατάθεση του υπομνήματος της Πισπιρίγκου η υπόθεση θεωρείται «περαιωμένη» σε ότι αφορά την εισαγγελική Αρχή.

Δικαστικές πηγές έκαναν λόγο για μια πολύ δεμένη υπόθεση η οποία δεν μπορεί να κλονιστεί από τα επιχειρήματα που παρουσίασε στις εγγραφές εξηγήσεις της η κατηγορούμενη (ουσιαστικά δεν συνεισέφερε κάτι νέο και επέμεινε στα παθολογικά-γονιδιακά αιτία τα οποία όμως δεν υφίστανται).

Εντύπωση προκαλεί ότι στο υπόμνημα της (το οποίο θα μπορούσε να περιγράφει και ως αναδρομή στη σχέση της με τον Μάνο Δασκαλάκη) δεν μπόρεσε ΚΑΝ να απαντήσει στα όσα ενδιαφέροντα αποκάλυψε η αδερφή της Δήμητρα για τα σημάδια στο εσωτερικό του στόματος της Ίριδας που δεν υπήρχαν το προηγούμενο βράδυ και δεν προκλήθηκαν από την ΚΑΡΠΑ. Μάλιστα κατά τις ίδιες πληροφορίες εάν δεν υπήρχε ένα διαδικαστικό θέμα στην εισαγγελία οι διώξεις ενδεχομένως να ασκούνταν ακόμη και αύριο.

You may also like

Comments are closed.