ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑΠΟΛΙΤΕΙΑ

ΠΑΤΡΑ: Αστυνομικοί και Πυροσβέστες… φύλακες Άγγελοι για το μικρό Νικόλα! Πώς έδρασαν το πρωί στην οδό Ευβοίας – ΦΩΤΟ

εικόνα Viber 2023 12 07 09 42 05 834 2 e1701936138131

 

του Αχιλλέα Ροδίτη |

Αστυνομικοί και Πυροσβέστες έδρασαν αστραπιαία σήμερα το πρωί στην οδό Ευβοίας 196 για να σώσουν τον μικρό Νικόλα μια ημέρα μετά την γιορτή του.

Όλα συνέβησαν όταν η μητέρα βγήκε στο μπαλκόνι του σπιτιού αλλά από λάθος σφράγισε η μπαλκονόπορτα ασφαλείας!

Η γυναίκα εγκλωβίστηκε στο μπαλκόνι μη μπορώντας να ξαναμπεί στο διαμέρισμά της όπου ήταν μόνος ο μικρός γιος της, ο Νικόλας…

Κάλεσε σε βοήθεια, ειδοποιήθηκε η ομάδα ΔΙΑΣ της Άμεσης Δράσης και η Πυροσβεστική.

Έσπευσαν:

οι αστυνομικοί: Ανθυπαστυνόμος Κάππος Ανδρέας, Αρχιφύλακας Κουρλέσης Ελευθέριος, Αστυφύλακας Αβραμόπουλος Απόστολος και ο Ειδικός φρουρός Αβράμης Ιωάννης

και οι Πυροσβέστες: Δρακόπουλος Δημήτριος και Σταματόπουλος Ιωάννης

Έβαλαν σκάλα, ανέβηκαν στο μπαλκόνι για να μην σπάσουν όμως την μπαλκονόπορτα ασφαλείας τελικώς παραβίασαν την κεντρική πόρτα του διαμερίσματος.

Ο Ανθυπαστυνόμος Ανδρέας Κάππος, βραβευμένος πολλάκις για παρόμοιες πράξεις, από τον Μητροπολίτη Πατρών κκ Χρυσόστομο κι όχι μόνο, έτρεξε να βρει τον μικρό Νικόλα παίρνοντας τον στην αγκαλιά του, γεμάτος χαρά αφού διαπιστώθηκε πως το παιδί ήταν καλά, και τον παρέδωσε στην ανακουφισμένη μητέρα!!

εικόνα Viber 2023 12 07 09 42 05 834 1

Ο Ανθυπαστυνόμος Ανδρέας Κάππος με τον μικρό Νικόλα, μετά το τέλος της Επιχείρησης διάσωσης

Να σημειωθεί, ότι ανάλογο περιστατικό είχε συμβεί στην Πάτρα, και πέρυσι τέτοια μέρα. Πάλι Αγίου Νικολάου, πάλι με ένα μικρό παιδί που γιόρταζε και είχε τεθεί σε κίνδυνο αλλά τον διέσωσαν οι ίδιοι αστυνομικοί.

 

 

You may also like

Comments are closed.