ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

ΠΑΤΡΑ | Άνδρες της ΔΙΑΣ πήδηξαν από… περβάζι σε μπαλκόνι για να σώσουν γυναίκα που είχε πέσει στο μπάνιο!

Facebook
Twitter

 

του Αχιλλέα Ροδίτη |

Κινητοποίηση σήμερα το πρωί για την ομάδα ΔΙΑΣ της Πάτρας με αφορμή σήμα για γυναίκα η οποία καλούσε σε βοήθεια, στην οδό Δοϊράνης 49 και Δορυλλαίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες γυναίκα μέσης ηλικίας, υπέρβαρη, είχε πέσει στο μπάνιο του σπιτιού της και είχε τραυματιστεί, με αποτέλεσμα να της είναι αδύνατο να μετακινηθεί. Άρχισε να φωνάζει για βοήθεια και γείτονες κάλεσαν την Αστυνομία.

Η ομάδα ΔΙΑΣ που έσπευσε στο σημείο προσπαθούσε να βρει τρόπο να μπει στο διαμέρισμα. Αστυνομικοί, μαζί με τον Ανθυπαστυνόμο Ανδρέα Κάππο, γνωστό από ανάλογες παράτολμες ενέργειες που έχει αναλάβει ξανά στο παρελθόν, βγήκαν στο μπαλκόνι διαμερίσματος του 2ου ορόφου αλλά στην άλλη άκρη της πολυκατοικίας, και άρχισαν να πηδούν από μπαλκόνι σε περβάζι κι από εκεί στο άλλο μπαλκόνι, έως ότου φθάσουν έξω από το διαμέρισμα της γυναίκας!!

Όταν τα κατάφεραν, άνοιξαν την μπαλκονόπορτα οδηγούμενοι στο σαλόνι και από εκεί κατευθύνθηκαν στο μπάνιο διασώζοντας τη γυναίκα.

Στο σημείο έσπευσε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να παραλάβει την τραυματία η οποία μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο έχοντας υποστεί, πιθανόν, κάταγμα ισχίου.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ:

εικόνα Viber 2023 11 07 10 27 49 627 photo1699345786 2 εικόνα Viber 2023 11 07 10 31 34 310 photo1699345786

 

 

 

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top