ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

ΠΑΤΡΑ: Αθηναίος γιατρός κάνει μπότοξ σε… νυχάδικο και μοιράζεται ποσοστά με την ιδιοκτήτρια!

Facebook
Twitter

 

Ουκ ολίγες φορές έχει απασχολήσει το θέμα των μπότοξ που γίνονται «κρυφά» και με αμφιβόλου ποιότητας υλικά, κυρίως όμως σε εντελώς ακατάλληλους χώρους.

Σε «γκαρσονιέρες», σε «νυχάδικα» και αλλού. Διότι, όπως έχουν καταγγείλει καθ ‘υλη ειδικοί, δηλαδή πλαστικοί χειρουργοί – γιατροί, το λανσάρισμα του «φθηνού» μπότοξ κρύβει τεράστιους κινδύνους που σχετίζονται με την ασφάλεια και την υγεία ενδιαφερομένων, όταν η πραγματοποίησή τους δεν λαμβάνει χώρα σε ένα ιατρείο και δεν γίνεται από έναν εξειδικευμένο γιατρό, ώστε να μπορεί να αντιμετωπιστεί άμεσα οποιαδήποτε επιπλοκή.

Μόνο που η νέα καταγγελία που γίνεται στην «Πολιτεία» αφορά ένα νέο «τέχνασμα» που «έρχεται» να καλύψει τουλάχιστον την δεύτερη παράμετρο… αυτή της παρουσίας γιατρού! Αυτό που αναφέρει το ρεπορτάζ, λοιπόν, είναι ότι στην Πάτρα συρρέουν κατά δεκάδες οι πελάτισσες αλλά και οι άνδρες πελάτες σε «νυχάδικο» αφού τους εξασφαλίζει την διενέργεια του μπότοξ από γιατρό! Έτσι, το μόνο που δεν εξασφαλίζεται, είναι ο χώρος του ιατρείου. Αλλά όσο υπάρχει ο γιατρός «παρών» ο κίνδυνος μειώνεται κι ο φόβος δεν υπάρχει για τους/τις πελάτες/ισσες.

Όπως λέγεται, η ιδιοκτήτρια του καταστήματος πέτυχε συμφωνία με εξειδικευμένο επιστήμονα ο οποίος ταξιδεύει στην Πάτρα, σε προγραμματισμένα ραντεβού τα οποία πραγματοποιούνται σε «κρυφό» ειδικό δωμάτιο και πίσω από κουρτίνες, που έχει διαμορφωθεί στο κατάστημα! Η καταστηματάρχης κλείνει τις συναντήσεις, ο γιατρός ανταποκρίνεται να είναι «παρών» κι έτσι η… δουλειά γίνεται. Με μικρότερο κόστος, αφού ο/ πελάτης/ισσα πληρώνει στο μισό από αυτό που θα πλήρωνε στο ιατρείο. Εννοείται πως είναι μικρότερο το έσοδο για την ιδιοκτήτρια, όπως, όμως, και τον γιατρό, αλλά λόγω της φθήνιας είναι περισσότερα τα ραντεβού… Με άλλα λόγια, ενώθηκαν οι δυνάμεις και ναι μεν είναι μικρότερα τα ποσοστά για την κάθε πλευρά, είναι όμως πολύ παραπάνω ο συνολικός τζίρο. Διότι, αφού κίνδυνος δεν υπάρχει, λόγω παρουσίας του γιατρού, οι προσερχόμενοι είναι υπερδιπλάσιοι.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top