ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

ΠΑΤΡΑ: Αθηναίος γιατρός κάνει μπότοξ σε… νυχάδικο και μοιράζεται ποσοστά με την ιδιοκτήτρια!

2 μποτοξ 2

 

Ουκ ολίγες φορές έχει απασχολήσει το θέμα των μπότοξ που γίνονται «κρυφά» και με αμφιβόλου ποιότητας υλικά, κυρίως όμως σε εντελώς ακατάλληλους χώρους.

Σε «γκαρσονιέρες», σε «νυχάδικα» και αλλού. Διότι, όπως έχουν καταγγείλει καθ ‘υλη ειδικοί, δηλαδή πλαστικοί χειρουργοί – γιατροί, το λανσάρισμα του «φθηνού» μπότοξ κρύβει τεράστιους κινδύνους που σχετίζονται με την ασφάλεια και την υγεία ενδιαφερομένων, όταν η πραγματοποίησή τους δεν λαμβάνει χώρα σε ένα ιατρείο και δεν γίνεται από έναν εξειδικευμένο γιατρό, ώστε να μπορεί να αντιμετωπιστεί άμεσα οποιαδήποτε επιπλοκή.

Μόνο που η νέα καταγγελία που γίνεται στην «Πολιτεία» αφορά ένα νέο «τέχνασμα» που «έρχεται» να καλύψει τουλάχιστον την δεύτερη παράμετρο… αυτή της παρουσίας γιατρού! Αυτό που αναφέρει το ρεπορτάζ, λοιπόν, είναι ότι στην Πάτρα συρρέουν κατά δεκάδες οι πελάτισσες αλλά και οι άνδρες πελάτες σε «νυχάδικο» αφού τους εξασφαλίζει την διενέργεια του μπότοξ από γιατρό! Έτσι, το μόνο που δεν εξασφαλίζεται, είναι ο χώρος του ιατρείου. Αλλά όσο υπάρχει ο γιατρός «παρών» ο κίνδυνος μειώνεται κι ο φόβος δεν υπάρχει για τους/τις πελάτες/ισσες.

Όπως λέγεται, η ιδιοκτήτρια του καταστήματος πέτυχε συμφωνία με εξειδικευμένο επιστήμονα ο οποίος ταξιδεύει στην Πάτρα, σε προγραμματισμένα ραντεβού τα οποία πραγματοποιούνται σε «κρυφό» ειδικό δωμάτιο και πίσω από κουρτίνες, που έχει διαμορφωθεί στο κατάστημα! Η καταστηματάρχης κλείνει τις συναντήσεις, ο γιατρός ανταποκρίνεται να είναι «παρών» κι έτσι η… δουλειά γίνεται. Με μικρότερο κόστος, αφού ο/ πελάτης/ισσα πληρώνει στο μισό από αυτό που θα πλήρωνε στο ιατρείο. Εννοείται πως είναι μικρότερο το έσοδο για την ιδιοκτήτρια, όπως, όμως, και τον γιατρό, αλλά λόγω της φθήνιας είναι περισσότερα τα ραντεβού… Με άλλα λόγια, ενώθηκαν οι δυνάμεις και ναι μεν είναι μικρότερα τα ποσοστά για την κάθε πλευρά, είναι όμως πολύ παραπάνω ο συνολικός τζίρο. Διότι, αφού κίνδυνος δεν υπάρχει, λόγω παρουσίας του γιατρού, οι προσερχόμενοι είναι υπερδιπλάσιοι.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

You may also like

395399247 6806232879438963 257920997740613464 n ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνάντηση εργασίας με τη συμμετοχή του Αντιπεριφερειάρχη Τ. Αντωνόπουλου για το Δημοτικό Γήπεδο Ζαβλανίου

Συνάντηση εργασίας για την ανακατασκευή του Δημοτικού Γηπέδου Ζαβλανίου πραγματοποιήθηκε, με τη συμμετοχή του Αντιπεριφερειάρχη ...

Comments are closed.