ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

ΠΑΤΡΑ: Μπαίνουν καρναβαλικά στεφάνια σε πλατείες

ka 46 850x460 1

“Πάμε όλοι μαζί για το καλύτερο καρναβάλι που έχουμε ζήσει” τόνισε μεταξύ άλλων   ο αντιπρόεδρος του Καρναβαλικού Οργανισμού, Δημήτρης Δημησιάνος.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η εγκατάσταση καρναβαλικών στοιχείων και μπαστάκων στην Πάτρα δεν έχει ολοκληρωθεί, αλλά θα υπάρξει και συνέχεια μέσα στις επόμενες ημέρες. Το βάρος, όπως έχει ξαναπεί, θα πέσει στο κέντρο της Πάτρας, καθώς εκεί υπάρχει και η μεγαλύτερη επισκεψιμότητα, ενώ ανέφερε ότι έχουν πείσει πάνω σε αυτό το ζήτημα τοπικά συμβούλια, συλλόγους και κοινότητες. Είπε όμως και ορισμένες ειδήσεις: Οι τεχνίτες στο Καρναβαλικό Συνεργείο βρίσκονται σε πυρετό εργασιών για την κατασκευή φωτεινών στεφανιών και λαμπιονιών, σαν και αυτά που είδαμε την περίοδο των Χριστουγέννων, τα οποία θα μπουν σε πλατείες όπου υπάρχει έντονη δεντροφύτευση.

Δηλαδή, σε πλατείες όπως η Όλγας, η Τριών Ναυάρχων, τα Ψηλαλώνια και (ίσως) η πλατεία Πίνδου. Επίσης ενδέχεται να μπουν και δύο μεγάλες μπαλαρίνες στο μπαλκονάκι του Δημοτικού Θεάτρου Απόλλων (αν αφήσει ο εργολάβος καθώς το θέατρο βρίσκεται υπό ανακαίνιση), ενώ θα συνεχιστεί το σκηνικό με τις παρέες μπαστάκων σε διάφορα σημεία του κέντρου.

You may also like

paidiki paxysarkia 25 1 24.jpg ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Παχυσαρκία: Το 50% δεν τρώνε φρούτα και λαχανικά, εγκατέλειψαν τη μεσογειακή διατροφή, προτιμούν αναψυκτικά από το νερό

Η παχυσαρκία είναι μία χρόνια, πολυπαραγοντική, πολυσυστηματική, δύσκολα αντιμετωπίσιμη και υποτροπιάζουσα νόσος, που απαιτεί διεπιστημονική ...

Comments are closed.