ΠΟΛΙΤΕΙΑΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Μπαράζ κρουσμάτων στους φοιτητές

016 Πανεπιστήμιο Πατρών Κτίριο Πρυτανείας
Σημαντική είναι η διασπορά στους φοιτητές της Πάτρας, με τον έναν μετά τον άλλον να βγαίνει θετικός και να κάθεται στο σπίτι του για καραντίνα.

Οι περισσότεροι από αυτούς έχοντας πάει στην ιδιαίτερη πατρίδα τους για να κάνουν γιορτές, επιστρέφοντας στην βάση τους, στην αχαϊκή πρωτεύουσα βγήκαν θετικοί, δείγμα και αυτό της μεταδοτικότητας της Όμικρον.

Έτσι, περιόρισαν τις επαφές τους και αρκετοί ευτυχώς δεν πρόλαβαν να πάνε στο Πανεπιστήμιο που είναι να ξεκινήσει δια ζώσης την εξεταστική περίοδο, με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει για τους κινδύνους διασποράς.

Όπως αναφέρουν στα συζητήσεις τους οι ίδιοι οι φοιτητές αρκετοί από τους φίλους τους είναι επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού ή είχαν επαφές με κρούσματα και βρίσκονται σε καραντίνα.

Το γεγονός αυτό ίσως εξηγεί ότι η επιστροφή τους από τις γιορτές δεν έχει γίνει ακόμα και τόσο αισθητή στην αγορά και κυρίως στα καταστήματα εστίασης, αλλά και στα αναγνωστήρια που άλλοτε ήταν γεμάτα από κόσμο κατά τη διάρκεια της εξεταστικής περιόδου.

You may also like

eforia ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Εφορία – Συμψηφισμός: Παγίδες ακόμη και για όσους δεν έχουν ληξιπρόθεσμες, αλλά ενήμερες οφειλές

Οι συμψηφισμοί φορολογικών οφειλών και φορολογικών απαιτήσεων των φορολογουμένων είναι ιδιαίτερα σημαντικοί και στις περισσότερες περιπτώσεις ουσιώδεις, καθώς διευκολύνουν ...

Comments are closed.