ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Πάτρα: «Μπλόκο» σε κοκαΐνη και χασίς – Συνελήφθησαν και οι ληστές των Πρακτορείων ΟΠΑΠ!

Facebook
Twitter
Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκονται δύο άνδρες από την Πάτρα, οι οποίοι κατηγορούνται για ληστείες σε πρακτορεία ΟΠΑΠ της πόλης.

Αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών, αξιοποιώντας πληροφορίες, έφθασαν στα ίχνη των δύο 30χρονων, οι οποίοι φέρονται να έχουν διαπράξει ληστείες σε πρακτορεία ΟΠΑΠ, κατά τη διάρκεια των τελευταίων 7 μηνών.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο συλληφθέντες, ενεργώντας από κοινού, μπήκαν σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στη συμβολή των οδών Παναχαϊκού και Βορείου Ηπείρου το βράδυ της 17ης Μαρτίου και με την απειλή όπλου απέσπασαν από τον υπάλληλο 1.000 περίπου ευρώ.

Ο ένας δε από τους δύο συλληφθέντες φέρεται να εμπλέκεται και σε ακόμη μια αντίστοιχη ληστεία σε πρακτορείο ΟΠΑΠ το βράδυ της 12ης Αυγούστου του 2021 στην οδό Ζακύνθου, απ’ όπου απέσπασε το ποσό των 1.200 ευρώ

ΜΠΛΟΚΟ ΣΕ ΚΟΚΑΪΝΗ ΚΑΙ ΧΑΣΙΣ ΜΕ ΤΟ ΚΙΛΟ!

Η αγοραπωλησία μικροποσότητας κοκαΐνης στην οποία συμμετείχαν δύο διακινητές και ένας αγοραστής, οδήγησε τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Πατρών σε μία πολύ μεγάλη επιτυχία.

Η κατάσχεση περίπου 6,5 κιλών χασίς και μισού κιλού κοκαΐνης ήταν το αποτέλεσμα των ερευνών που ακολούθησαν της σύλληψης των τριών ατόμων που συμμετείχαν στην αγοραπωλησία που έγινε στην Δυτική Αχαΐα. Πιο συγκεκριμένα, την περασμένη Παρασκευή ένας άνδρας και μία γυναίκα 40 και 52 ετών αντίστοιχα προμήθευσαν μικροποσότητα κοκαΐνης σε έναν 37χρονο, γνωστό άτομο της νύχτας.

Οι αστυνομικοί που παρακολουθούσαν τη διαδικασία της συναλλαγής τους αιφνιδίασαν και τους συνέλαβαν ενώ στη συνέχεια πραγματοποίησαν έρευνες σε δύο σπίτια και μία μοτοσυκλέτα. Κατά τη διάρκεια των ερευνών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν περίπου μισό κιλό κοκαΐνης και εξίμισι κιλά χασίς.

Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Πατρών παρακολουθούσαν για μεγάλο χρονικό διάστημα τις κινήσεις των συλληφθέντων έχοντας πληροφορίες πως οι διακινητές είχαν στην κατοχή τους μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών τις οποίες διακινούσαν στην ευρύτερη περιοχή.

Η διαδικασία της σύλληψης που προηγήθηκε, άνοιξε το δρόμο για την εύρεση της μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών.

Και οι πληροφορίες των αστυνομικών επιβεβαιώθηκαν πλήρως.

Οι συλληφθέντες θα οδηγήθηκαν με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top