ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Πάτρα: Δεν σεβάστηκε ούτε τη Θεία Λειτουργία!

Facebook
Twitter

Η είδηση σοκάρει. Νεαρός αυνανιζόταν στην Άνω Πόλη μέσα στο αυτοκίνητό του δίπλα από εκκλησία… τη Μεγάλη Τρίτη. Όλα συνέβησαν κοντά στον Ιερό Ναό Παντοκράτορα όταν γυναίκες που διέρχονταν από το σημείο είδαν τον νεαρό μέσα στο όχημά του να αυτοϊκανοποιείται, προφανώς βλέποντας τις περαστικές.

Η αστυνομία έφθασε γρήγορα στο σημείο και τον συνέλαβε. Φυσικά… αφέθηκε ελεύθερος μετά την απαγγελία κατηγοριών στον Εισαγγελέα και τον ορισμό τακτικής δικασίμου. Ακόμη και ο δημόσιος αυνανισμός είναι… πλημμέλημα! Αυτό που δεν γνωρίζουμε είναι αν πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο που προ μηνών είχε προβεί στην ίδια πράξη μπροστά σε  μητέρες που πηγαίνουν τα παιδιά τους στο δημοτικό σχολείο της περιοχής.

Και δεν το γνωρίζουμε γιατί σε εκείνη την περίπτωση δεν υπήρξε σύλληψη του νεαρού! Τότε, ο νεαρός επιδειξίας είχε σταθμεύσει στη διασταύρωση των οδών Καραϊσκάκη και Γεροκωστοπούλου στην Πάτρα. Στη συνέχεια ανέβηκε στον πεζόδρομο και άρχισε να… υλοποιεί το σχέδιό του!

Στάθηκε ανάμεσα σε Ηφαίστου και Γεροκωστοπούλου -σημείο πολυσύχναστο τις πρωινές ώρες καθώς από εκεί περνούν γονείς με τα παιδιά τους για να πάνε στο 3ο Δημοτικό- και εκπλήρωνε τις άρρωστες σκέψεις του!

Άρχισε να αυνανίζεται μπροστά σε διερχόμενες μητέρες με τα παιδιά τους. Μία εξ αυτών ωστόσο, κατάφερε και τον φωτογράφισε. Εκείνος την είδε, κουμπώθηκε και κινήθηκε γρήγορα προς το όχημά του. Έγινε καπνός!

Αυτή δεν είναι και η μοναδική περίπτωση στην Πάτρα, καθώς στην Άνω Πόλη Πατρών, κινείται -εδώ και καιρό- επιδειξίας, που δρα κυρίως στην οδό Γερμανού και νυχτερινές ώρες, ιδιαιτέρως όταν νεαρές επιστρέφουν από διασκέδαση ξημερώματα τα σαββατοκύριακα. Πρόκειται για άτομο μεγαλύτερης ηλικίας (γύρω στα 50) σύμφωνα με περιγραφές γυναικών – θυμάτων του.

Επιδειξίας κυκλοφορεί και στην περιοχή της Ηρώων Πολυτεχνείου, στην Έξω Αγυιά, όπως και στην οδό Νοταρά, ο οποίος μάλιστα ανέβαινε στην ταράτσα μονοκατοικίας και επεδείκνυε τα γεννητικά του όργανα του σε διερχόμενες γυναίκες.

Σύμφωνα με το Άρθρο 337 του Ποινικού Κώδικα (Νόμος 4619/2019), «όποιος με χειρονομίες γενετήσιου χαρακτήρα, με προτάσεις που αφορούν γενετήσιες πράξεις, με γενετήσιες πράξεις που τελούνται ενώπιον άλλου ή με επίδειξη των γεννητικών του οργάνων, προσβάλλει βάναυσα την τιμή άλλου, τιμωρείται με φυλάκιση έως ένα έτος ή χρηματική ποινή. Για την ποινική δίωξη απαιτείται έγκληση, εκτός αν ο παθών είναι ανήλικος».

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top