ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πάτρα: Δεν θα γίνει debate Πελετίδη – Σβόλη

peletidis svolis

Δεν θα πραγματοποιηθεί debate των υποψηφίων Δημάρχων στην Πάτρα, ενόψει τις δεύτερης Κυριακής των Δημοτικών εκλογών, μεταξύ των Κώστα Πελετίδη και Κώστα Σβόλη.

Σε ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης του Δήμου Πατρέων, αναφέρονται τα εξής:

Σήμερα, έγινε συνάντηση στο Δημαρχείο, των εκπροσώπων των τριών καναλιών, που είχαν εκφράσει την πρόθεση να διεξάγουν debate (Ionian TV, Lepanto TV και Patra TV) ενόψει του δεύτερου γύρου των δημοτικών εκλογών στην Πάτρα, καθώς και εκπροσώπων απ’ τους συνδυασμούς «Λαϊκή Συσπείρωση» και «Πάτρα Ενωμένη».

Στη συνάντηση συμφωνήθηκε ότι, λόγω των λίγων ημερών που μένουν μέχρι τις εκλογές, καθώς και της έντονης προεκλογικής δραστηριότητας των συνδυασμών, δεν είναι δυνατόν να πραγματοποιηθούν τρεις ξεχωριστές τηλεοπτικές τηλεμαχίες των δύο υποψηφίων Δημάρχων.

Συζητήθηκε το ενδεχόμενο μίας κοινής τηλεμαχίας, η οποία να μεταδοθεί και απ’ τα τρία μέσα, η οποία δεν κατέληξε σε συμφωνία, λόγω τεχνικών δυσκολιών και διαφορών ανάμεσα στα Μέσα, σε συνδυασμό με το φορτωμένο πρόγραμμα των υποψηφίων.

You may also like

dytiki ellada giatros syllipsi 1024x720.jpg ΠΟΛΙΤΕΙΑ

ΣΤΗΝ ΒΑΡΔΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ: Οι «Αδιάφθοροι» ξεσκέπασαν κύκλωμα ψευδών ιατρικών βεβαιώσεων και παράνομων συνταγογραφήσεων

Από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας συνελήφθησαν απογευματινές- βραδινές ώρες της Πέμπτης, 29 Φεβρουαρίου ...

Comments are closed.