ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

ΠΑΤΡΑ: Δεν βρέθηκε αναισθησιολόγος για το Καραμανδάνειο

Facebook
Twitter

Χθες το βράδυ εξέπνευσε η προθεσμία εκδήλωσης ενδιαφέροντος από αναισθησιολόγους για την πλήρωση των θέσεων Διευθυντή και Επιμελητή Α’ στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων και η ενημέρωση που έγινε στο δημοτικό συμβούλιο από τον Κ. Πελετίδη ανέφερε πως κανένας δεν κατέθεσε αίτηση για τις θέσεις!

Το δημοτικό συμβούλιο ενημερώθηκε για τις εξελίξεις στο Καραμανδάνειο από τον δήμαρχο και πρόεδρο του ΔΣ του νοσοκομείου Κώστα Πελετίδη, αλλά και τον πρόεδρος της ΕΙΝΑ Δημήτρη Ζιαζιά, το μέλος της τριμελούς επιτροπής του Καραμανδανείου Ράνια Κελεσίδου και την αντιπρόεδρο των εργαζομένων Ανδρονίκη Σίμη.

Ο Κώστας Πελετίδης τόνισε πως το θέμα δεν έχει λυθεί, αλλά «οι κινητοποιήσεις έφεραν καρπούς, καθώς κινήθηκε η διαδικασία προσλήψεων για δύο θέσεις και υπάρχει δέσμευση πως θα γίνει το ίδιο και για άλλες ειδικότητες». Ωστόσο, έκανε γνωστό πως μέχρι χθες το βράδυ που εξέπνεε η προθεσμία, δεν υπήρχαν αιτήσεις για τις θέσεις, γεγονός που σημαίνει ότι θα συνεχιστούν οι «μεταφορές» αναισθησιολόγων για τις ανάγκες των χειρουργείων από άλλα νοσοκομεία της χώρας, αφού σε λίγες ημέρες βγαίνει σε σύνταξη η Διευθύντρια του Αναισθησιολογικού, που είναι και η μοναδική αναισθησιολόγος που υπάρχει.

Η Ράνια Κελεσίδου επισήμανε πως «γίνονται τακτικά χειρουργεία και έχουμε μια πιο ομαλή λειτουργία στο νοσοκομείο», αλλά δεν θρέφει ελπίδες από την προκήρυξη.

Ο Δημήτρης Ζιαζιάς επιβεβαίωσε τον Δήμαρχο πως δεν έχει υπάρξει ενδιαφέρον για τις θέσεις και τόνισε ότι για να υπάρξει στο μέλλον, θα χρειαστεί να προκηρυχθούν και οι τέσσερις θέσεις των αναισθησιολόγων με μισθολογικά κίνητρα, ώστε να γνωρίζουν οι ενδιαφερόμενοι πως δεν θα «μπλέξουν» σε καταστάσεις που τον μισό μήνα θα εφημερεύουν.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top