ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑΠΟΛΙΤΕΙΑ

Πάτρα: Δικαστική ανατροπή σε υπόθεση δήθεν ασέλγειας πατέρα με “μαϊμού” γνωματεύσεις

0434f08aacbb4ebf8cd40937f0f4ecb8
Ανατροπή σε υπόθεση ασέλγειας 4χρονου κοριτσιού από τον πατέρα της στην Πάτρα, την οποία είχε καταγγείλει η μητέρα του κοριτσιού.

Η μητέρα, εκπαιδευτικός στο επάγγελμα, έχει χωρίσει συναινετικά με τον πατέρα από το 2020, όταν προχώρησε στην καταγγελία.

Τότε είχε κερδίσει και τα προσωρινά ασφαλιστικά μέτρα με αποτέλεσμα ο πατέρας να μπορεί να βλέπει το παιδί, μόνο με την παρουσία της μητέρας και γιαγιάς του παιδιού.

Η γυναίκα για να καταφέρει να κερδίσει τα ασφαλιστικά μέτρα είχε χρησιμοποιήσει γνωμάτευση γυναίκας ιδιώτη παιδοψυχολόγου, η οποία όμως έχει καταγγελθεί από 11 συνολικά πατεράδες σε όλη τη χώρα για “ψευδείς γνωματεύσεις” στις οποίες πάντα “πιστοποιεί” ασέλγεια από τον πατέρα στο παιδί. Πρόκειται για παιδοψυχολόγο που εργάζεται στην Αθήνα.

Τι λέει ο πατέρας

Ο πατέρας από την πλευρά του υποστηρίζει πως όλα όσα έχουν καταγγελθεί στην Εισαγγελία και τότε βρίσκονταν στο στάδιο της διερεύνησης ήταν στη φαντασία της μητέρας και ότι “έστησε” ένα τέτοιο σκηνικό, προκειμένου να κατηγορήσει τον πρώην σύζυγό της, επειδή την χώρισε.

“Ο πελάτης μου έχει τρελαθεί από όσα του συμβαίνουν. Εχει προβεί σε όλες τις νόμιμες ενέργειες” είχε δηλώσει ο δικηγόρος του, Θάνος Αμπατζής. Σύμφωνα με τον πατέρα, ουδέποτε έχει αγγίξει την κόρη του και μάλιστα η παιδοψυχίατρος του Καραμανδανείου τον δικαίωσε, μην αναγνωρίζοντας σημάδια κακοποίησης στο παιδί.

Όμως η πρώην γυναίκα του απευθύνθηκε στη συγκεκριμένη ιδιώτη ψυχολόγο, η οποία έκρινε πως το παιδί έχει υποστεί ασέλγεια. Και έτσι ξεκίνησαν όλα.

Όπως αναφέρει το flamis.gr, το δικαστήριο που έγινε προχθές Τετάρτη, απέρριψε τους ισχυρισμούς της μητέρας και μάλιστα της επιδίκασε και τα δικαστικά έξοδα. Έτσι ο πατέρας θα μπορεί πλέον να βλέπει κανονικά το παιδί του.

Σύμφωνα με τον κ. Αμπατζή, ο πατέρας θα ζητήσει με βάση το χαρτί της παιδοψυχιάτρου την πλήρη επιμέλεια του παιδιού του.

You may also like

italia exafanisi ΠΟΛΙΤΕΙΑ

«Ήρθε η στιγμή να βάλω τη λέξη τέλος», είχε γράψει στο γράμμα του – Όλα αυτά τα χρόνια η γυναίκα του συνέχισε να τον ψάχνει – Bρέθηκε στην Πάτρα από τηλεοπτική εκπομπή

Τηλεοπτική εκπομπή της ιταλικής δημόσιας τηλεόρασης Rai, η οποία ασχολείται με υποθέσεις ανθρώπων που έχουν ...

Comments are closed.