ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

ΠΑΤΡΑ: Δήμος και Εργατικό Κέντρο απέκλεισαν την ΔΕΗ

uacuqsdnan62206269547b7
Στα γραφεία της ΔΕΗ στην Ακτή Δυμαίων βρίσκονται από νωρίς εκπρόσωποι του δήμου Πατρέων, του Εργατικού Κέντρου, του Συλλόγου καταστηματαρχών εστίασης και αναψυχής και άλλων φορέων της Πάτρας που διαμαρτύρονται για την ακρίβεια στους λογαριασμούς του ηλεκτρικού ρεύματος.

Σε ανακοίνωση της η Δημοτική Αρχή της Πάτρας, αναφέρει:

«Κανένας μόνος του ενάντια στην ακρίβεια, ενάντια στις δυσβάστακτες αυξήσεις στην τιμή του ρεύματος!»

Η Δημοτική Αρχή της Πάτρας, από κοινού με το Εργατικό Κέντρο, διοργανώνουν την Πέμπτη 3 Μαρτίου, στις 9:00 π.μ., στα γραφεία της ΔΕΗ στην Ακτή Δυμαίων, μαζική κινητοποίηση, κόντρα στις αυξήσεις που εξανεμίζουν το λαϊκό εισόδημα.

Καλούμε όλα τα εργατικά σωματεία, τους φορείς των αυτοαπασχολούμενων και επαγγελματιών, τους πολιτιστικούς συλλόγους, τους συλλόγους των γειτονιών, να πάρουν μέρος στην κινητοποίηση.

Δεν ανεχόμαστε άλλο το δυσβάστακτο τιμολόγιο του ηλεκτρικού ρεύματος, δεν ανεχόμαστε να υπάρχουν στην πόλη μας εκατοντάδες σπίτια χωρίς ρεύμα και σε όλα αυτά να προστίθενται οι αυξήσεις στα καύσιμα, στα τρόφιμα, σε όλα τα είδη λαϊκής κατανάλωσης.

You may also like

Tourismos gia olous 873x432.jpg ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Κοινωνικός Τουρισμός: Μέχρι αύριο η προθεσμία υποβολής αιτήσεων – Ποιοι υποβάλλουν αιτήσεις, οι δικαιούχοι

Συνεχίζεται η υποβολή αιτήσεων για το πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού Εργαζομένων – Ανέργων 2023-2024 της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης. Η πλατφόρμα ...

Comments are closed.