ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα – Δημοτικός κινητός κινηματογράφος: «Ψάχνοντας τον sugarman»

patra cinema kinito
Σημαντική είναι η κοινωνική προσφορά του κινητού κινηματογράφου του Δήμου Πατρέων, που την Κυριακή 27 Ιουνίου στις 9.30 μμ στο Γηροκομειό, στο πλαίσιο της ενότητας του Δημοτικού Κινητού Κινηματογράφου στην πλατεία «Απόστολου Κυδωνιάτη», θα πραγματοποιηθεί η τρίτη και τελευταία προβολή της πολυβραβευμένης ταινίας «Ψάχνοντας τον Sugarman».

Όπως αναφέρει ο Δήμος Πατρέων: «Η ταινία στις δύο προηγούμενες προβολές της οι οποίες έγιναν στο πλαίσιο της ενότητας ξάφνιασε και συγκίνησε το κοινό, «οδηγώντας» το να ανακαλύψει τον πιο άγνωστο-διάσημο μουσικό στον κόσμο, τον Σίξτο Ροντρίγκεζ.

Η απίστευτη ιστορία του Ροντρίγκεζ διεγείρει συναισθήματα και σκέψεις, παρακολουθώντας την έμπνευση, την ελπίδα, την επιτυχία, την διασημότητα, την ίδια τη ζωή, και την απίθανη μουσική του.

Η προβολή στη Βούντενη

Στην προτελευταία «στάση» της στην Πάτρα, η ταινία προβλήθηκε στην Βούντενη, με τους φίλους του κινηματογράφου να εντυπωσιάζονται από τους συγκινητικές μελωδίες του Σίξτο Ροντρίγκεζ και τους προφητικούς του στίχους, την αναζήτησή του και το πώς αυτός κατόρθωσε να αλλάξει τελικά το μουσικό τοπίο της χώρας του.

Την ταινία προλόγισε το μέλος του Δ.Σ., στον Πολιτιστικό Οργανισμό, Χριστίνα Κλωνιζάκη.

You may also like

Comments are closed.