ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

ΠΑΤΡΑ: Δύο διανομές τροφίμων μέσα σε διάστημα σχεδόν έξι μηνών

ka 59 7 850x460 1

Το μεγάλο ατού της δημοτικής αρχής της Λαϊκής Συσπείρωση και του Κώστα Πελετίδη είναι η κοινωνική πολιτική. Κι δικαίως αφού όλα αυτά τα χρόνια έχει δείξει ένα έργο, σε πολλές πτυχές της κοινωνικής πολιτικής του δήμου, αλλά και των διαφόρων κοινωνικών του υπηρεσιών.

Η Στέγη Αστέγων , το Κοινωνικό Παντοπωλείο, οι μερίδες φαγητού που μοιράζει delivery σε ημερήσια βάση, είναι ορισμένα μόνο από τα παραδείγματα της κοινωνικής αυτής πολιτικής.

Όμως σύμφωνα με την αντιπολίτευση τα προβλήματα που υπάρχουν  σε πολλά ζητήματα που σχετίζονται με το οικονομικό ίσως έχουν παίξει τον ρόλο τους στο να χάνονται σταδιακά ορισμένα από τα «προνόμια» που είχαν μέσω του δήμου οι ευάλωτες κοινωνικές ομάδες και οι οικονομικά αδύναμες οικογένειες.

Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά, θέλοντας να δώσουν ένα παράδειγμα σε αυτό που υποστηρίζουν, έχουν γίνει μόλις δύο διανομές τροφίμων στους δικαιούχους του προγράμματος του Κοινωνικού Παντοπωλείου από την αρχή του νέου έτους έως σήμερα. Σε διάστημα δηλαδή σχεδόν έξι μηνών…

You may also like

Tourismos gia olous 873x432.jpg ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Κοινωνικός Τουρισμός: Μέχρι αύριο η προθεσμία υποβολής αιτήσεων – Ποιοι υποβάλλουν αιτήσεις, οι δικαιούχοι

Συνεχίζεται η υποβολή αιτήσεων για το πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού Εργαζομένων – Ανέργων 2023-2024 της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης. Η πλατφόρμα ...

Comments are closed.