ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Πάτρα: Δύο επιπλέον παραστάσεις για το έργο «Η Αυλή των Θαυμάτων» στο θέατρο Αγορά

Facebook
Twitter

Η θεατρική ομάδα του Πολιτιστικού Κέντρου του ΟΤΕ Πάτρας Αχαΐας, ύστερα από απαίτηση του κοινού, θα πραγματοποιήσει 2 ακόμα παραστάσεις του έργου «Η Αυλή των Θαυμάτων» του Ιάκωβου Καμπανέλλη που έχει ανέβει σε σκηνοθεσία Ηλία Αναστασόπουλου.

Οι παραστάσεις θα γίνουν στο Θέατρο Αγορά (στην οδό Καραϊσκάκη 149, στην Πάτρα) την Παρασκευή 31/3/2023, στις 9:15 μ.μ. καθώς και το Σάββατο, 1/4/2023, στις 9:00 μ.μ.

Η θεατρική ομάδα του Πολιτιστικού Κέντρου Εργαζομένων ΟΤΕ Πάτρας-Αχαΐας, έχει ανεβάσει το θρυλικό πλέον έργο «Η αυλή των Θαυμάτων» σε σκηνοθεσία Ηλία Αναστασόπουλου, στη σκηνή του θεάτρου «Αγορά».

Το έργο “Η Αυλή των Θαυμάτων γράφτηκε περίπου πριν από εβδομήντα χρόνια και είναι πάντα επίκαιρο. Εστιάζουμε όχι στο οφθαλμοφανές και τα προβλήματα που θίγει με την πρώτη ανάγνωση το κείμενο. Το έργο αναφέρεται στους ξεριζωμένους της λαϊκής τάξης με όλες τις παθογένειες και τα προτερήματα που έχουν. Προσπαθούμε να βγάλουμε στην επιφάνεια τις ευαισθησίες, τις μικροκακίες, τις αδυναμίες και την μοναχικότητα του κάθε χαρακτήρα όπως διαμορφώνεται μέσα από τις δυσκολίες της ανάγκης για επιβίωση. Όταν ξεριζώνονται για δεύτερη φορά, κάνουν στην άκρη όλες τις διαφορές τους και σαν μια οικογένεια ξεκινούν μια νέα ζωή.

Κρατήσεις θέσεων στο 6983682970.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top